Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
celebritiesΓυναικάρα λίγο πριν κλείσει τα 56: Με αυτό το κόλπο έχασε 6...

Γυναικάρα λίγο πριν κλείσει τα 56: Με αυτό το κόλπο έχασε 6 κιλά χωρίς δίαιτα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν είναι μόνο μια εξαιρετικά επιτυχημένη ηθοποιός, μα και μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της γενιάς της, έχοντας τα μυστικά της για να διατηρείται σε εξαιρετική σιλουέτα.

«Δεν έχω καιρό για τίποτα. Έχω κουραστεί υπερβολικά και δε σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω στο μέλλον. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα, να δω τι δυνάμεις θα έχω, γιατί έχουν αρχίσει να με εγκαταλείπουν», τόνισε μεταξύ άλλων η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο Super TV, αποκαλύπτοντας το πώς είχε χάσει έξι κιλά χωρίς να κάνει δίαιτα.


Αυτά τα λίγα κιλά που χάσατε σας οδήγησαν και σε αλλαγή τρόπου ζωής;

«Δεν έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Είχα πάρει κάποια κιλά και τα έχασα. Είμαι δύσκολος «πελάτης» για συνέντευξη, δυστυχώς».

Είστε ο εαυτός σας…

«Το ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να τσουλήσει με εμένα…»

Σε άλλη συνέντευξη ωστόσο, ήταν λίγο πιο ομιλητική, έχοντας αποκαλύψει κάποτε το πώς αντιμετώπισε τα σκοτάδια της, και ανέφερε: «Το ότι έχω χάσει κάποια κιλά, πέντε έξι δηλαδή, αυτό συμβαίνει εδώ και πέντε έξι χρόνια. Απλώς παίζω έναν άλλο ρόλο από αυτούς που συνήθως με βλέπετε στην τηλεόραση. Μια πιο αφελή, έναν άλλον χαρακτήρα… Γι’ αυτό ίσως έχει φανεί τόσο πολύ η αλλαγή.»

Η αλλαγή λοιπόν στην εμφάνισή της δεν οφείλεται σε δίαιτα αλλά σε αλλαγή διατροφικών συνηθειών. Έτσι λοιπόν και εμείς, βρήκαμε sos tips για να κάνετε το ίδιο.

Τα πιο σημαντικά