Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
διεθνήΓυναίκα βρήκε 1 δισ. στον τραπεζικό της λογαριασμό και τώρα προσπαθεί να...

Γυναίκα βρήκε 1 δισ. στον τραπεζικό της λογαριασμό και τώρα προσπαθεί να τα επιστρέψει

Σοκ έπαθε μια γυναίκα στην Φλόριντα όταν ανακάλυψε ότι ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε 1 δισεκατομμύριο δολάρια παραπάνω.

Έκπληκτη έμεινε μια γυναίκα στην Φλόριντα των ΗΠΑ όταν πήγε σε ένα μηχάνημα ATM να «σηκώσει» 20 δολάρια από τον λογαριασμό της. Αφού έκανε την ανάληψη, πήρε την απόδειξη και τότε ανακάλυψε ότι ότι είχε υπόλοιπο 1 δισ. δολάρια!

«Θεέ μου, ήμουν τρομοκρατημένη. Ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πίστευαν ότι κέρδισαν το λαχείο, αλλά εγώ αντιθέτως ήμουν τρομοκρατημένη», είπε στα Μέσα.

screenshot 2021 06 23 at 12.25.12 am

Η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη όταν προσπάθησε να ξαναβάλει τα 20 δολάρια στον λογαριασμό. «Όταν έβαλα τα 20 δολάρια, το μηχάνημα μου τα επέστρεψε και μου έγραψε ότι θα μου έδινε πίσω, αλλά αυτό θα προκαλούσε υπερανάληψη και θα με χρέωνε», ανέφερε.

Η γυναίκα ήξερε ότι δεν μπορούσε να κρατήσει τα χρήματα αυτά και έκτοτε δεν έχει αγγίξει ξανά τον λογαριασμό της. «Έχω διαβάσει ιστορίες για άτομα που πήραν ή έβγαλαν χρήματα με αυτό τον τρόπο και στη συνέχεια έπρεπε να τα ξεπληρώσουν. Γι αυτό δεν τα πείραξα, έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικά μου τα χρήματα», πρόσθεσε.

Μετά από αυτό το περιστατικό η γυναίκα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την τράπεζα για να επιλύσει το πρόβλημα, αλλά δεν κατάφερε να μιλήσει με κάποιον αντιπρόσωπο στην εξυπηρέτηση πελατών. «Δεν μπορώ να βρω κάποιον. Συνδέομαι με το αυτοματοποιημένο σύστημά τους αλλά δεν βρίσκω κανέναν να μιλήσω».

screenshot 2021 06 23 at 12.25.17 am

Τόνισε ότι ανησυχεί για την απώλεια των χρημάτων της από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και ελπίζει να λύσει το ζήτημά μας αυτοπροσώπως στην τράπεζά της. Πρόσφατα πάντως, είχε αποκαλυφθεί ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περίπου 850 εκατομμύρια λίρες σε χαμένους ή ξεχασμένους λογαριασμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα πιο σημαντικά