Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓυναίκα βγήκε απ’το νεκροταφείο και έπαθε σοκ: Πήγε στο μνήμα του πατέρα...

Γυναίκα βγήκε απ’το νεκροταφείο και έπαθε σοκ: Πήγε στο μνήμα του πατέρα της και μετά είδε αυτές τις εικόνες

Άλλη μια κλοπή σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά σε νεκροταφείο, με τους δράστες να προχωρούν σε αγορές με την κάρτα που βρήκαν και έκλεψαν.

Η γυναίκα μαζί με τη μητέρα της είχαν επισκεφθεί τα Κοιμητήρια Πανοράματος όταν άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του ΙΧ και της πήραν την τσάντα που περιείχε κάρτες και χρηματικό ποσό.

Όπως λέει η ίδια στη Voria.gr, όλα έγιναν σε μόλις 15 λεπτά. Συγκεκριμένα, η ίδια στάθμευσε στις 13:15 χθες το μεσημέρι έξω από τα Κοιμητήρια και όταν επέστρεψε στο όχημά της στις 13:30 συνειδητοποίησε πως κάποιος είχε σπάσει το τζάμι πίσω από τη θέση του οδηγού και είχε αρπάξει την τσάντα της.

439 600x808 1

Για κακή της τύχη, εντός της τσάντας, είχε και τους κωδικούς των χρεωστικών καρτών, τους οποίους οι δράστες χρησιμοποίησαν για να κάνουν ανάληψη χρηματικού ποσού από το ΑΤΜ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. «Μου έκλεψαν πάνω από 3.000 ευρώ αν προσθέσω τα μετρητά και τα χρήματα από την ανάληψη. Περαστικοί που με είδαν να περιμένω την Αστυνομία μου είπαν πως πρόκεται για ένα συχνό φαινόμενο», είπε η ίδια στη Voria.gr.

Σε παρακείμενη περιοχή βρίσκεται και ένα μοναστήρι που έχει αναρτήσει προειδοποιητικές πινακίδες για να έχουν τον νου τους οι επισκέπτες για επίδοξους δράστες.

37

Τα πιο σημαντικά