Γυναίκα θα παντρευτεί τον εαυτό της σε παραδοσιακή τελετή

3 Ιουνίου, 2022 11:00 ΜΜ
More videos

Aντίστροφα για τον γάμο με… τον εαυτό της μετρά η Kshama Bindu.

Η νεαρή από την Ινδία θα αυτο-ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μία παραδοσιακή, ινδουιστική τελετή, σε ναό της πόλης Vadodara, το Σάββατο 11 Ιουνίου.

Θα είναι ντυμένη με κόκκινο νυφικό, θα έχει σχέδια από χένα στα χέρια της και θα βαδίσει τους καθιερωμένους επτά γύρους γύρω από την ιερή φωτιά.

Μετά το γάμο, θα κάνει ταξίδι του μέλιτος με τον εαυτό της στη Γκόα για δύο εβδομάδες.

«Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι είμαι μεγάλο κελεπούρι», δήλωσε η ίδια για τον ιδιαίτερο γάμο της.

Και πρόσθεσε: «Ο σόλο γάμος είναι μια δέσμευση να είσαι εκεί για τον εαυτό σου, να επιλέξεις έναν τρόπο ζωής που θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς και να «ανθίσεις» στον πιο ζωντανό, όμορφο και βαθιά ευτυχισμένο άτομο που μπορείς να γίνεις».

«Είναι ο τρόπος μου να δείξω ότι αποδέχομαι όλα τα διαφορετικά κομμάτια του εαυτού μου, ειδικά τα κομμάτια του εαυτού μου που προσπάθησα να αρνηθώ ή να αποκηρύξω, όπως οι αδυναμίες μου – είτε αυτές είναι σωματικές, είτε πνευματικές, είτε συναισθηματικές. Για μένα, αυτός ο γάμος είναι πραγματικά μια βαθιά πράξη αυτοαποδοχής. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αποδέχομαι τον εαυτό μου – όλο μου τον εαυτό, ακόμη και τα κομμάτια που δεν φαίνονται όμορφα», συμπλήρωσε σχετικά.

Μάλιστα, η οικογένειά της τής έχει δώσει την ευλογία της.

«Η μητέρα μου είπε, ότι πάντα σκέφτομαι κάτι καινούργιο. Οι γονείς μου, που είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι είπαν ότι εφόσον με κάνει ευτυχισμένη, δεν έχουν πρόβλημα με αυτό».

Δείτε το προσκλητήριο για τον γάμο της 24χρονης

in.gr