Γυναίκα προσπαθεί να γεμίσει με βενζίνη το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο

25 Δεκεμβρίου, 2018 2:13 ΜΜ
More videos

“Όταν έβρεχε μυαλά” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το βίντεο που ακολουθεί όπου μια κυρία, κάτοχος Tesla, αποφάσισε να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό της με βενζίνη καθώς λογικά θα είδε τα επίπεδα “καυσίμου” να λιγοστεύουν.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι άκρως ξεκαρδιστικό και σε αυτό βοηθά και η “ηχητική” υπόκρουση των δύο επιβαινόντων που βρέθηκαν πίσω από τη συγκεκριμένη γυναίκα στο βενζινάδικο. Προφανώς αφού κατάλαβαν ότι το το μοντέλο είναι Tesla ο οδηγός του οχήματος πήρε το κινητό του στα χέρια του και άρχισε να βιντεοσκοπεί το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο

Tesla in Gas station

三寶:奇怪,這輛特斯拉要怎麼加油呢?(影片來源:網路)
#電動車 #加油站 #Tesla #gasstation
引擎沒問題車輛也沒起火,這 2 家車廠為何仍進行召回?
http://auto.ltn.com.tw/news/11491/3
連機車格都能停!這款都會小車好停車的關鍵在……
http://auto.ltn.com.tw/news/11474/3

Δημοσιεύτηκε από 自由時報汽車頻道 στις Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Όπως βλέπετε και εσείς βρήκε λαβράκι αφού η κυρία, κάτοχος (;) του συγκεκριμένου μοντέλου Tesla προσπαθεί για αρκετή ώρα να καταλάβει πώς θα γεμίσει το φανταστικό ντεπόζιτο του Tesla της με βενζίνη. Στις Η.Π.Α. δεν υπάρχουν υπάλληλοι στις αντλίες που αναλαμβάνουν αυτή την δουλειά για λογαριασμό των πελατών και ο ανεφοδιασμός επαφίεται αποκλειστικά στον κάτοχο του οχήματος.

Μπορεί η παραπάνω διαδικασία να ακούγεται κουραστική για εμάς τους καλομαθημένους, ωστόσο αν δεν ήταν έτσι τέτοια κελεπούρια δεν θα έκαναν ποτέ την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο. Καλή απόλαυση!

[dailymail] [newsauto]