Γυναίκα που έγινε άντρας λέει ότι η αλλαγή φύλου ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωή του

4 Νοεμβρίου, 201811:25 ΜΜ

Ένας τρανσeξουαλ άντρας που έκανε αλλαγή φύλου πριν από 15 χρόνια υποστηρίζει ότι αυτή του η απόφαση ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και εύχεται να ήταν ακόμα γυναίκα.

Ο 60χρονος Λι Χάρις από το Χερτφορτσάιρ της Αγγλίας γεννήθηκε ως Ντέμπι Κάρεμερ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου στην ηλικία των 44 ετών.

Μετά από χρόνια πάλης για να ανακαλύψει την σeξουαλική του ταυτότητα αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος, την μήτρα, τις ωοθήκες και τις σάλπιγγές του.

Στην συνέχεια οι γιατροί του έβαλαν ένα προσθετικό πέος.

Ωστόσο, αρκετά χρόνια αργότερα ο ίδιος υποστηρίζει ότι “δεν είναι το γραφτό του να είναι άντρας” και πιστεύει ότι δεν είναι τρανσeξουαλ.

“Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο και να μπορούσα να προβλέψω τον εφιάλτη που θα ζούσε σε 15 χρόνια”, ανέφερε ο Χάρις.

“Είμαι γυναίκα. Δεν ήταν το γραφτό μου να είμαι άντρας. Είμαι παγιδευμένος. Ζω ένα απόλυτο χάος και δεν ξέρω καν από που να ξεκινήσω. Απλά μετανιώνω για αυτή μου την απόφαση”, πρόσθεσε.

Ο Χάρις ο οποίος παντρεύτηκε τον σύντροφό του Άλαν πριν την αλλαγή φύλου έχει συμβουλευτεί ψυχολόγους, οι οποίοι του είπαν ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες ως αποτέλεσμα της σeξουαλικής επίθεσης που είχε δεχθεί από τον πατέρα του.

“Είμαι σίγουρος ότι πολλοί τρανσeξουαλ άντρες νιώθουν όπως εγώ, αλλά είμαι ο μόνος που έχω την ειλικρίνεια και το θάρρος να βγω και να μιλήσω για αυτό δημόσια.”

Ο Λι υποστηρίζει ότι νιώθει “ακρωτηριασμένος” και πιστεύει ότι έκανε την επέμβαση αλλαγής φύλου επειδή σκέφτηκε ότι αν δεν είχε πια κόλπο δεν θα μπορούσαν να τον βιάζουν.

Επίσης, οι γιατροί του είπαν ότι εξαιτίας της επίθεσης που είχε δεχτεί πάσχει από Αντικειμενο-σeξουαλικότητα ή Σeξουαλικότητα με αντικειμένο που είναι η έντονη συναισθηματική και συχνά ρομαντική επιθυμία για την ανάπτυξη σημαντικών σχέσεων με άψυχα αντικείμενα. 

Ο Λι υποστηρίζει ότι έλκεται σeξουαλικά από ένα καλάμι ψαρέματος και ένα ραδιόφωνο πριν κάνει “σχέση” με μια ηλεκτρική κιθάρα.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News