Γυναίκα παντρεύτηκε δελφίνι κι έμεινε χήρα σε μήνες: «Είμαι μονογαμική, δεν θα ξαναπαντρευτώ»

1 Μαρτίου, 20232:20 ΜΜ
More videos


Μια γυναίκα ανέφερε ότι δεν θα παντρευτεί ξανά, τώρα που ο άντρας της –ένα δελφίνι– πέθανε σε ηλικία περίπου 40 ετών.

Μια γυναίκα πενθεί μετά τον θάνατο του συζύγου της, ενός αρσενικού δελφινιού, και λέει πως δεν θα ξαναπαντρευτεί, περιγράφοντας τον εαυτό της ως μονογαμική.

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στις σχέσεις τους, αλλά η Σάρον Τέντλερ ήξερε ότι πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά όταν γνώρισε τον άντρα της, το δελφίνι Σίντι.

Στη Σάρον ήταν ξεκάθαρο ότι ένιωσε άμεσο δέσιμο με τον Σίντι, παρά το γεγονός ότι αυτός δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ένα 39χρονο δελφίνι, σύμφωνα με την “Daily Star“.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πανέμορφη τελετή, με την εκατομμυριούχο Σάρον κυριολεκτικά να λάμπει σε ένα ολόλευκο φόρεμα και ροζ λουλούδια στα μαλλιά. Η ευτυχία τους όμως μετατράπηκε σε τραγωδία όταν ο Σίντι το δελφίνι, δυστυχώς, πέθανε μέσα σε λίγους μήνες.

Η Σάρον, ηλικίας 26 ετών τότε, και ο Σίντι έβγαιναν για αρκετό καιρό πριν παντρευτούν.

Η εισαγωγέας ρούχων και μάνατζερ μουσικών συγκροτημάτων είχε πραγματοποιήσει πολλά πανάκριβα ταξίδια μέχρι το Ισραήλ για να είναι μαζί με το αρσενικό δελφίνι.

Τελικά παντρεύτηκαν στο Ύφαλο των Δελφινιών στο λιμάνι Ειλάτ του Ισραήλ, 15 χρόνια μετά και η ένωσή τους σφραγίστηκε με ένα φιλί και τη Σάρον να ψιθυρίζει σ’ αγαπώ στον Σίντι.

«Δεν πρόκειται για κάτι ανώμαλο. Πραγματικά αγαπώ αυτό το δελφίνι. Είναι ο έρωτας της ζωής μου» είχε δηλώσει μετά τον γάμο η Σάρον, μιλώντας στους δημοσιογράφους τω τοπικών ΜΜΕ.

«Δεν είναι κάτι κακό. Είναι απλά κάτι που κάναμε επειδή τον αγαπώ, αλλά όχι με τον τρόπο που αγαπάς έναν άντρα. Πρόκειται για αγνή αγάπη που έχω γι’ αυτό το ζώο» εξήγησε η Σάρον.

Σχολιάζοντας την είδηση για τον θάνατο του δελφινο-συζύγου της, η Σάρον ήταν κατηγορηματική μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Όπως ανέφερε, δεν πρόκειται να βρει άλλον εραστή. «Είμαι μια μονογαμική γυναίκα» ανέφερε στην “Daily Star”.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News