Γυναίκα οργάνωσε κηδεία για να γιορτάσει τα 30α της γενέθλια

22 Μαρτίου, 2018 4:01 ΜΜ
More videos

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει κάποιος τα 30α γενέθλια από μια κηδεία για “την χαμένη νιότη;”

Όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε την Μίλα Μπλάτοβα, που φοράει μαύρα ρούχα, μαύρο κραγιόν, περιτριγυρίζεται από μαύρα μπαλόνια και έχει το αντίστοιχο θλιμμένο και σοβαρό ύφος.

Τα 30α γενέθλια είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους, καθώς συμβολίζει την έναρξη της “σοβαρής ενηλικίωσης.” Για την Μίλα αυτό σήμαινε τον θάνατο της νιότης της και αποφάσισε να τον θρηνήσει κατάλληλα.

“Η ιδέα μου ήρθε από το γεγονός ότι δεν ήθελα να αφήσω την δεκαετία των 20 αναγνωρίζοντας ότι είμαι μεγάλη”, ανέφερε η Μίλα.

UNILAD | UNILAD

“Θεώρησα ότι θα ήταν ένας αστείος τρόπος για να γιορτάσω το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μου”, πρόσθεσε.

Mila Blatova/Facebook

Η Μίλα, έχοντας εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, ανέφερε ότι αυτό που φοβάται περισσότερο τώρα που έκλεισε τα 30 είναι να κλείσει τα 40!

UNILAD

Ωστόσο, προσπαθεί να διατηρήσει μια θετική στάση και ανυπομονεί για να ζήσει”τις καινούργιες περιπέτειες, τα ταξίδια, να φροντίσει τα δυο αγόρια της και ό,τι άλλο της φέρει η ζωή.”

UNILAD

Για όλους εκείνους που κλείνουν τα 30 και τους έχει πιάσει ένα μικρό άγχος, η Μίλα τους συμβουλεύει να “πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν και να μην σταματήσουν να περνάνε καλά ανεξάρτητα από την ηλικία τους.”

[unilad]

Ακολουθήστε μας στο facebook: