Γυναίκα έχει τόσο τέλειο γραφικό χαρακτήρα που θυμίζει εκτυπωτή

26 Δεκεμβρίου, 20219:00 ΜΜ

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media χάρη στον εντυπωσιακό γραφικό χαρακτήρα της. Η Charm είναι μια μπλόγκερ που έχει γίνει viral χάρη στον υπέροχο γραφικό χαρακτήρα της.

Γράφει τόσο όμορφα και στρωτά γράμματα, καλλιγραφικά και μη, που εύκολα μπορείς να ξεγελαστείς ότι πρόκειται για ένα κείμενο γραμμένο σε υπολογιστή και τυπωμένο στον εκτυπωτή.

Στα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube, η Charm παρουσιάζει το εντυπωσιακό ταλέντο της στην καλλιγραφία, ενώ έχει και εκπαιδευτικά κλιπάκια που υπόσχονται να μάθουν κι εμάς να γράφουμε έτσι.

Στο πρώτο της βίντεο δείχνει πώς είναι τα πρόχειρα γράμματά της, όταν δηλαδή το γραπτό της προορίζεται για τα μάτια της μόνο.

Ακόμα και αυτά είναι πολύ καλύτερα από τα γράμματα που κάνουν με μεγάλη προσοχή οι περισσότεροι κοινοί θνητοί.

«Τα γράμματά σου είναι σαν γραμματοσειρά υπολογιστή – είναι αληθινά απίστευτα και σε χαλαρώνουν» σχολίασε κάποιος για τον γραφικό χαρακτήρα της Charm.

«Όλοι λένε πόσο τσαπατσούλικα είναι τα γράμματά τους, αλλά τα βίντεο που ανεβάζει όντως με έχουν κάνει να βελτιωθώ. Στ’ αλήθεια είμαι πολύ περήφανη για τα γράμματά μου πια και μια μέρα ένας καθηγητής μαθηματικών μου είπε ότι μοιάζουν σαν να είναι τυπωμένα, κάτι που θα το λάβω σαν κοπλιμέντο» σχολίασε μια άλλη χρήστης.

«Το στυλό με το οποίο γράφει παίζει σπουδαίο ρόλο στην ποιότητα της γραφής. Το λατρεύω και το θέλω» έγραψε κάποιος άλλος, νομίζοντας ότι είναι τα «ράσα που κάνουν τον παπά».

«Αυτή η γυναίκα μπορεί να κουμαντάρει τη γραφή της καλύτερα από ό,τι εγώ μπορώ τη ζωή μου» σχολίασε με χιούμορ μια άλλη γυναίκα για τον απίστευτο γραφικό χαρακτήρα της Charm.

«Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι δεν είσαι ρομπότ. Ο γραφικός σου χαρακτήρας είναι τόσο τέλειος» έγραψε κάποια άλλη χρήστης.

«Είμαι μόνο εγώ ή είναι κι άλλοι που τη βλέπουν να γράφει και νιώθουν ικανοποίηση;» ρώτησε με θαυμασμό μια άλλη γυναίκα.

«Lol εάν το χέρι μου έγραφε τόσο καλά, τότε η δασκάλα θα μου έλεγε: Η μάνα σου το έγραψε;» γράφει με χιούμορ κάποιος άλλος.

Δείτε τα βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News