Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διεθνήΓυναίκα έχασε 7 κıλά σε 3 εβδoμάδες και απoκαλύπτει πώς τα κατάφερε...

Γυναίκα έχασε 7 κıλά σε 3 εβδoμάδες και απoκαλύπτει πώς τα κατάφερε – Δεν είναι φαν της γυμναστıκής

Η Nora Harts είναι σύμβουλος σχέσεων και πρόσφατα αποκάλυψε στο Tik Tok πώς κατάφερε μέσα σε 3 εβδομάδες να χάσει 7 κιλά.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως η Nora Harts έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς οι συμβουλές της για απώλεια βάρους τράβηξαν την προσοχή του διαδικτυακού κοινού. H Nora Harts είναι από τις γυναίκες που δεν αγαπούν την γυμναστική. Μάλιστα, όπως σημειώνει η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok κατάφερε να αδυνατίσει χωρίς να χρειαστεί να πηγαίνει στο γυμναστήριο για ώρες κάνοντας βάρη και αερόβια άσκηση.

«Ολα όσα έκανα ήταν πολύ απλά και εύκολα» σημείωσε η Νοra Harts στο Τik Tok και αποκάλυψε τα τρία πράγματα που έκανε για 3 εβδομάδες, βλέποντας μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Γυναίκα έχασε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες και αποκαλύπτει πώς τα κατάφερε -Δεν είναι φαν της γυμναστικής

Η Νora Harts αδυνάτισε μέσα σε 3 εβδομάδες ακολουθώντας 3 κανόνες. Πρώτον, αποφάσισε να ελαττώσει στο ελάχιστο την κατανάλωση αλκοόλ βλέποντας δραστική αλλαγή στο σώμα και την ενέργειά της. Οπως εξήγησε το αλκοόλ την έκανε να νιώθει κουρασμένη και φούσκωμα στην κοιλιά της.

Δεύτερον, σταμάτησε να τρώει έξω και προτίμησε να μαγειρεύει σπίτι της με αγαπημένο της πιάτο κοτόπουλο με σαλάτα. Τρίτον, κάθε πρωί έτρεχε 3 χιλιόμετρα και στη συνέχεια έπινε ένα ποτήρι από το θαυματουργό ρόφημα της Άπω Ανατολής που ακούει στο όνομα «Κομπούχα» και βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Δες το βίντεο που έγινε viral:

@norah13___

How ive lost 15lbs in 3 weeks as a lazy girly who doesnt like to work out #weightloss #running #easyweightloss

♬ original sound – NorahHarts

Τα πιο σημαντικά