Γυναίκα δημοσιογράφος περιγράφει τι είναι ο εθισμός στο σεξ: «Εκανα σεξ 7 φορές τη μέρα»

3 Μαΐου, 2018 11:23 ΜΜ
More videos

Τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του να ζεις με εθισμό στο σeξ αποκαλύπτει μια Αυστραλή δημοσιογράφος.

Η Νάντια Μποκόντι δημοσιογράφος του ιστοτόπου She Said ανέπτυξε τον εθισμό στο σeξ, μετά το διαζύγιό της.

Οπως υποστήριξε μιλώντας σε εκπομπές τις τελευταίες ημέρες, ο δικός της εθισμός στο σeξ σήμαινε ότι έκανε σeξ με διαφορετικούς άνδρες, ακατάπαυστα, γιατί πολύ απλά ήταν… εθισμένη.

«Τώρα κάνω έξι με επτά φορές σeξ την ημέρα και δεν νομίζω ότι είναι κανένα αστρονομικό νούμερο», είπε.

«Το σύνηθες (σ.σ. την περίοδο του μεγάλου εθισμού) ήταν να κάνω σeξ μέσα στην ημέρα με ένα άτομο. Εξαίρεση ήταν όταν έκανα με δυο διαφορετικούς. Απλά έκανα πολλές φορές την ημέρα».

Μέχρι πρόσφατα, παρά τη μεγάλη σeξουαλική της δραστηριότητα, δεν είχε σκεφθεί πότε ότι είχε κάποιον εθισμό με το σeξ. Το κατάλαβε μόνο όταν έκανε σχέση με τον τωρινό της σύντροφο, Κάι.

Η ίδια αναγνώριζε ότι ήθελε σeξ κάθε μέρα και πολλές φορές, αλλά ο σύντροφός της μόνο μια φορά στις δυο μέρες. Υποστήριξε μάλιστα, ότι τις πρώτες φορές που ο Κάι την εμπόδιζε από το να κάνουν σeξ, σοκαρίστηκε.

«Σαν γυναίκες που είμαστε, μεγαλώσαμε με το… παραμύθι ότι οι άνδρες θέλουν πάντα σeξ, ότι οι άνδρες είναι σeξουαλικά αχόρταγοι και πάντα έτοιμοι για σeξ. Την πρώτη φορά που είχα απέναντί μου έναν άνδρα που μου έλεγε ”όχι, κάναμε ήδη πάρα πολύ σeξ, είμαι κουρασμένος, δουλεύω 16 ώρες την ημέρα” σκέφτηκα ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Με πλημμύρισαν σκέψεις του στλ ‘δεν είμαι ελκυστική”, ”είμαι βαρετή”, ”θέλει κάποια άλλη”. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι εξαρτημένη από το σeξ για να τα νιώσεις όλα αυτά. Οι άνδρες είναι μαθημένοι στην απόρριψη, βγαίνουν, δοκιμάζουν την τύχη τους στις γυναίκες. Αλλά για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο».

Η Νάντια αποκάλυψε ακόμη ότι η αγαπημένη της στάση στο σeξ είναι η ιεραποστολική, γιατί της μοιάζει πιο οικεία. «Θα σας απογοητεύσω, αλλά είμαι παλιομοδίτικη και ρομαντική και μου αρέσει η ιεραποστολική στάση», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Εκαναν πρόσφατα μια έρευνα που έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες από πάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες προτιμούν τον άνδρα από πάνω».

Μεταξύ άλλων και περιγράφοντας πως είναι η ζωή μιας γυναίκας που είναι εθισμένη στο σeξ, η Νάντια είπε ότι εννοείται ότι με την παραμικρή ευκαιρία θα παράταγε τη δουλειά της για να συναντήσει έναν άνδρα και να κάνουν σeξ.


Αποκάλυψε μάλιστα ότι πήγαινε με άγνωστους άνδρες στο σπίτι της, παρασυρμένη από τον εθισμό της. «Συχνά πηγαίναμε σπίτι μου, κάτι που δεν ήταν πολύ ασφαλές, αλλά ήμουν απερίσκεπτη και ο εθισμός στο σeξ σε οδηγεί να κάνεις μονίμως απερισκεψίες», προσέθεσε.

Παρότι σε πολλούς. το να κάνει κάποιος πολλές φορές σeξ την ημέρα ακούγεται… ονειρικό, για την Νάντια, μια εθισμένη στο σeξ γυναίκα δηλαδή, ήταν κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή της.

«Έφθασα σε ένα σημείο όπου πραγματικά επηρεαζόταν η ικανότητά μου να βγάλω πέρα τη μέρα. Μού ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου και μερικές φορές εκμεταλλευόμουν ακόμη και το διάλειμμα που κάναμε στο γραφείο για να πάω να κάνω σeξ με κάποιον που μόλις είχα γνωρίσει online», περιγράφει η εθισμένη στο σeξ Νάντια.

«Ένιωθα πολύ μόνη και πολύ άδεια και συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό δεν με γεμίζει καθόλου».

Παράλληλα, κάνει και τις δικές της διαπιστώσεις: «Είμαστε αρκετά άνετοι με τη σκέψη του εθισμού σε απτά πράγματα, όπως το αλκοόλ ή το τσιγάρο αλλά σαν κοινωνία δεν δεχόμαστε ότι οι άνθρωποι μπορεί να αποκτήσουν και άλλους εθισμούς, λιγότερο συνηθισμένους, όπως αυτός στο σeξ. Αλλά ο εθισμός είναι μια εγκεφαλική διαδικασία. Όταν κάποιος είναι εθισμένος δεν έχει επιλογή, κυνηγάει κάτι που θα τον γεμίσει ευχαρίστηση».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο δικός της εθισμός στο σeξ, προφανώς ήρθε, για να καλύψει κάποιο άλλο κενό που είχε σαν άνθρωπος. Μιλώντας για την ίδια υποστήριξε ότι ποτέ δεν είχε ένα σταθερό μοντέλο αρσενικού προτύπου και έτσι όταν μεγάλωσε άρχισε να ψάχνει για ρομαντικές σχέσεις.

Παρότι όλοι έχουμε τα πάθη μας, το δικό της ήταν μια εξάρτηση που δεν ήταν υγιής. «Ο εθισμός μου στο σeξ ήταν πολύ τοξικός για τις σχέσεις μου. Επηρέασε τη ζωή μου σε σημείο που δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Όταν φθάνει το σημείο όπου ο εθισμός επηρέαζε τη ζωή σας, τότε είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα».

Τώρα η Νάντια βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη και υγιή μονογαμική σχέση, αλλά φυσικά η σχέση αυτή δεν ήταν από την αρχή ισορροπημένη.

Στην αρχή ήταν υπερβολικά εξαρτημένη από τον φίλο της Κάι. «Μόνο λίγες εβδομάδες μετά τα πρώτα μας ραντεβού θα έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι για Σαββατοκύριακο και μερικές φορές χρειαζόταν να φύγει και μέσα στη νύχτα. Η αντίδρασή μου όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο ήταν τρομακτική. Και οι δυο μας καταλάβαμε ότι ήμουν υπερβολικά εξαρτημένη από εκείνον».

Παρότι η Νάντια δεν πιστεύει ότι ο εθισμός στο σeξ είναι κάτι που πρέπει να το αποκαλύψεις στον σύντροφό σου από το πρώτο ραντεβού, έχει την άποψη πως πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με τον σύντροφό σου και να είστε ανοιχτοί.

«Είναι ζήτημα ψυχικής υγείας, δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς και θα πρέπει σίγουρα να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου για αυτό. Μόλις ο Κάι και εγώ κλείσαμε δυο μήνες σχέσης και ένιωσα άνετα, τού μίλησα για τον εθισμό μου στο σeξ», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: