Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
διάφοραΓυναίκα αποφάσισε να πάρει στο σπίτι της τον 108χρονο παππού που ζούσε...

Γυναίκα αποφάσισε να πάρει στο σπίτι της τον 108χρονο παππού που ζούσε στην πλατεία -«Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να σου δώσει η ζωή»

Μια ευγενής πράξη που μας δείχνει την καλοσύνη της ανθρώπινης καρδιάς ❤

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ευγενική καρδιά, γι’ αυτό κάποιοι είναι ικανοί να πετάξουν οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας στο δρόμο χωρίς να τους νοιάζει ποιο θα είναι το τέλος τους, διασφαλίζοντας ότι είναι το καλύτερο για όλους.

Τέτοια είναι η περίπτωση αυτού του ταπεινού παππού που το 2021 έκανε μεγάλες βόλτες κάτω από τον καυτό ήλιο για να βρει πλαστικά μπουκάλια στους κάδους απορριμμάτων, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος του και έγινε ένα θαύμα.


Ο δημοφιλής πλέον Don Felipe Reyes βίωσε μια από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής του αφού έλαβε απροσδόκητα την υποστήριξη, τη φροντίδα και την άνευ όρων αγάπη μιας όμορφης οικογένειας που δεν ζήτησε τίποτα σε αντάλλαγμα.

Η Benita Dearz αφηγείται: «Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου μέσα από την πόλη Torreón, όταν ξαφνικά έπεσα πάνω σε αυτόν τον γλυκό παππού, είχε πολύ ήλιο και είδα ότι ήταν λίγο δύσκολο για αυτόν να περπατήσει, οπότε δεν σκέφτηκα για αυτό πάρα πολύ και πάρκαρα, του ζήτησα να πλησιάσει, του πρόσφερα νερό και τον κάλεσα να μπει στο αυτοκίνητο».

« Για αρκετή ώρα μιλούσαμε και η ιστορία του μου ράγισε την καρδιά, παρά το γεγονός ότι ήταν πάνω από 100 ετών, ζούσε με πολύ αξιοθρήνητο τρόπο, σε μια πλατεία της περιοχής».

Δuστuχώς, τα 11 παιδιά που έχει ο Δον Φελίπε από 3 διαφοpετικούς γάμους αποφάσισαν να τον πετάξουν έξω από το σπίτι του για να μην τους γίνει άλλο βάρος.

screenshot 20210710 010224 facebook

Ο Δον Φελίπε μάζευε τα μπουκάλια για να τα πουλήσει αργότερα, ώστε να μπορεί να πληρώνει για ένα γεύμα την ημέρα. Η Μπενίτα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε κι έτσι αποφάσισε να πάρει τον παππού στο σπίτι της, ο άντρας έκανε μπάνιο και άλλαξε, του πήρε καθαρά ρούχα και ετοίμασε ένα οικογενειακό δείπνο όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν λίγο χρόνο με τον Ντον Φελίπε. Όλοι γοητεύτηκαν με τις ιστορίες και τα αμέτρητα ανέκδοτα του τρυφερού παππού.

 

 

Η Benita αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες σε ένα από τα κοινωνικά της δίκτυα και χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει viral, αμέσως εκατομμύρια άνθρωποι αποφάσισαν να βοηθήσουν τον ταπεινό παππού και άρχισαν να στέλνουν τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και χρήματα έτσι ώστε από τώρα στον Δον Φελίπε είχα μια αξιοπρεπή ζωή, χωρίς έγνοιες και περιτριγυρισμένη από ανθρώπους με μεγάλη καρδιά.

«Αυτή η όμορφη χειρονομία προς αυτόν είναι προς τιμήν των παππούδων μου Blas και Angelita που βρίσκονται στον παράδεισο», έγραψε η Benita στο κοινωνικό της δίκτυο, όπου μοιράστηκε φωτογραφίες του νέου θετού συγγενή της και ευχαρίστησε τα μηνύματα από γνωστούς και χρήστες του Διαδικτύου που επικροτούν τη δράση της.

Ακριβώς όπως η ιστορία του Don Felipe υπάρχουν εκατομμύρια στους δρόμους μας, οι ηλικιωμένοι μας χρειάζονται καλές πράξεις, άνθρωποι με μεγάλη καρδιά που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους απροστάτευτους ηλικιωμένους στους δρόμους.

 

 

Τα πιο σημαντικά