Γυναίκα άφησε 3 ώρες τον σκύλο της μόνο του και αυτός της έκανε ζημία 2.000 ευρώ

10 Οκτωβρίου, 2018 11:55 ΜΜ
More videos

Ένας σκύλος που ήθελε απεγνωσμένα να ακολουθήσει την ιδιοκτήτριά του που έφυγε έκανε μια τεράστια τρύπα στην μπροστινή πόρτα.

Η Τάρα Τζέιμσον άφησε τον σκύλο της στο σπίτι της μαμάς της για να πάει σε μια πρόβα γάμου.

Βέβαια, όταν γύρισε ανακάλυψε έκπληκτη ότι ο 4 ετών σκύλος της ο Μπόμπι είχε κάνει ζημιά 2.000 ευρώ, αφού είχε χαλάσει την μπροστινή πόρτα.

Η 29χρονη έβγαλε φωτογραφίες τα συντρίμμια που είχε προκαλέσει ο Μπόμπι και αμέσως μετά τον ίδιο τον σκύλο που ήταν υπεύθυνος για την αναγκαστική ανακαίνιση που θα κάνουν.

Εκτός από την πόρτα ο Μπόμπι μάσησε και κατέστρεψε και ένα κουτί που είχε μέσα μια τηλεόραση που σκόπευαν να επιστρέψουν στο μαγαζί από όπου την αγόρασαν.

“Ο Μπόμπι πέρασε από μια φάση που γινόταν πολύ καταστροφικός όταν έμενε μόνος του. Μάλιστα, πήρα και έναν ειδικό θεραπευτή για να τον βοηθήσει. Πριν από μερικές μέρες μετακόμισα στο σπίτι της μαμάς μου και δυστυχώς πέθανε ο μεγάλος σκύλος που είχαμε. Αυτό του προκάλεσε άγχος αποχωρισμού”, ανέφερε η Τζέιμσον.

“Στην αρχή σοκαρίστηκα και νευρίασα, αλλά όταν είδα ότι ήταν τόσο αναστατωμένος που ήταν μόνος του κατάλαβα γιατί το έκανε”, πρόσθεσε.

[dailymail]