Γuμνιστές νοικιάζουν με 100 ευρώ σπίτια σε ελληνικά νησιά μέσα από νέα πλατφόρμα

3 Μαΐου, 20188:04 ΜΜ
More videos

Μία διαφορετική version του airbnb σκέφτηκε ένα ζευγάρι, την οποία δύσκολα θα σκεφτόντουσαν να δημιουργήσουν άλλοι.

Κι όμως ο Πετρι και η Μίνα δημιούργησαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα NaturistBnB, η οποία ουσιαστικά είναι το airbnb των… γυμνιστών.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πριν δημιουργήσει αυτή την πλατφόρμα αγανακτούσε να βρει σπίτι για γυμνιστές και έτσι αποφάσισε να κάνει την ζωή του πιο εύκολα δημιουργώντας το NaturistBnB.

O Πάτρι μίλησε και για την ιδέα του στο CNN, λέγοντας πως πλέον μπορεί να επισκεφτεί ωραίες πόλεις και να συναναστραφεί με ανθρώπους που αγαπούν κι αυτοί τον γυμνισμό.

«Σκεφτήκαμε πως θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον αν υπήρχε μία πλατφόρμα όπου μπορούσες να κάνεις κράτηση, σαν το airbnb, αλλά συμπεριλάμβανε και τον γυμνισμό. Ετσι πλέον η ιστοσελίδα μας στοχεύει στον τρόπο ζωής που κάνουν οι γυμνιστές», ανέφερε ο ίδιος.

Ο ιστότοπος λειτουργεί μόλις εδώ και δύο μήνες και  ήδη έχουν βρεθεί σπίτια για γυμνιστές σε Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Καναδά, ΗΠΑ, Αγγλία, Ουαλία και… Ελλάδα.

Μερικά σπίτια για γυμνιστές στην Δορδόνη της Γαλλίας (με 93 ευρώ την βραδιά)Μερικά σπίτια για γυμνιστές στην Δορδόνη της Γαλλίας (με 93 ευρώ την βραδιά)

Ετσι όσοι αποφασίσουν να μείνουν για παράδειγμα σε μία βίλα στην Δομινικανή Δημοκρατία ή σε ένα σπιτάκι σε ένα χωριό στην Ουαλία δεν θα χρειαστεί να φορέσουν καθόλου ρούχα εκεί.

 Τι κάνει όμως μία οικεία κατάλληλη για κάποιον που θέλει να κάνει γυμνισμό;

Σύμφωνα με τους ιδρυτές, μερικά σπίτια έχουν μεγάλους κήπους χωρίς σπίτια γύρω γύρω, ενώ άλλες ιδιοκτησίες φιλοξενεί μόνο ομάδες γυμνιστών.

Πολυτελές σπίτι για γυμνιστές στην Βαλένθια (με 150 ευρώ την βραδιά) Πολυτελές σπίτι για γυμνιστές στην Βαλένθια (με 150 ευρώ την βραδιά)

Η ιστοσελίδα μάλιστα έχει θέσει κάποιους κανόνες για όσους γυμνιστές θέλουν να κάνουν διακοπές.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα πρέπει να κάθονται πάνω σε πετσέτα όσο είναι  γυμνοί, ενώ άλλος ένας περίεργος κανόνας του  NaturistBnB είναι ότι συμβουλεύει τους  γυμνιστές να κοιτάζονται στα μόνο στα μάτια, καθώς οι χώροι δεν προορίζονται για σεξ, αλλά για όσους απολαμβάνουν να κυκλοφορούν γυμνοί.

Υπάρχει και στην Ελλάδα

Η έκπληξη βέβαια είναι πως το NaturistBnB έχει έρθει και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μεσσηνία και την Κεφαλονιά όπου προσφέρονται πανέμορφες βίλες, κατάλληλες για γυμνιστές.

Στο Καλαμάκι Μεσσηνίας με 100 ευρώ την βραδιά Στο Καλαμάκι Μεσσηνίας με 100 ευρώ την βραδιά

Οι τιμές είναι φυσιολογικές, καθώς η διανυκτέρευση σε βίλες σε Κεφαλονιά και Μεσσηνία με ιδιωτική πισίνα ξεκινά από 100 και φτάνει τα 130 ευρώ.

Στην Κεφαλονιά με 100 ευρώ την βραδιά Στην Κεφαλονιά με 100 ευρώ την βραδιά

Να σημειωθεί μάλιστα πως μερικοί ιδιοκτήτες των σπιτιών που νοικιάζονται στην Ελλάδα, έχουν βγάλει ακόμη και γυμνές φωτογραφίες τους στην πλατφόρμα διαφημίζοντας το σπίτι τους, όπως γίνεται και με τα περισσότερα σπίτια που υπάρχουν στο NaturistBnB.

[naturistbnb] [iefimerida]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News