Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΓρηγόρης Πετράκος: Διασωληνώθηκαν τα όνειρά του για Βουλή

Γρηγόρης Πετράκος: Διασωληνώθηκαν τα όνειρά του για Βουλή

απο το koolnews.gr

Διασωληνώθηκαν σε μονάδα εντατικής θεραπείας τα όνειρα του Γρηγόρη Πετράκου και κάθε Πετράκου για είσοδο στη Βουλή!

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάρει κεφάλι ούτε καν τις δημοσκοπήσεις έχοντας ακόμα πρωτοπαλήκαρο έναν πρώην Υπουργό υγείας που καπνίζει σε κλειστό χώρο και δημόσιες εμφανίσεις και έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοιου δύο-τρεις μήνες πριν o λαλίστατος Γρηγόρης Πετράκος έχει σταματήσει κάθε δημόσια ανάρτηση στο Facebook.

Eντύπωση προκαλεί η αντίδραση του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος, Γρηγόρη Πετράκου- ή, ακριβέστερα, η μη αντίδρασή του μετά την εισαγωγή του Γιώργου Τράγκα στο νοσοκομείοΟ γνωστός για τις απόψεις του περί πανδημίας τραγουδιστής δεν έχει «ανεβάσει» τίποτα στο του προφίλ στο Facebook αναφορικά με το γεγονός της εισαγωγής του κ. Τράγκα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αν και συνήθως είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media.

Τελευταία του ανάρτηση, χρονικά, είναι μία που αφορούσε σε δύο ιπποπόταμους στο Βέλγιο, που βρέθηκαν θετικοί στον covid. Το συγκεκριμένο ποστάρισμα είναι στις 4 Δεκεμβρίου κι έκτοτε δεν βλέπουμε κάτι άλλο.

Ελπίζω η σιωπή να είναι και σιωπηλή αποδοχή του λάθους και ένδειξη συμπαράστασης στη μεγάλη μάχη που δίνει ο Γιώργος Τράγκας αυτή τη στιγμή για τη ζωή του και όχι θλίψη για την ενδεχόμενη ταφόπλακα που μπαίνει στα όνειρά τους για είσοδο στη Βουλή.

ΣΙΛΑΝΣΤα πιο σημαντικά