Γρηγόρης Γκουντάρας: «Eνώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα στην πρώτη εξέταση όλοι σκοτείνιασαν»

24 Δεκεμβρίου, 201711:17 ΠΜ
More videos

Μια εξομολόγηση… καρδιάς έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο πρώην συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε σε έναν φίλο του καρδιολόγο για κάποιες εξετάσεις και φαίνεται πως έπραξε πολύ σωστά. Κοινοποιώνμτας μια φωτογραφία του από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, περιέγραψε όλα όσα έζησε.

«Εχθές λοιπόν,εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο (ευχαριστώ αδελφέ), στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάς. Κι ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα, στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’, τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους… Η απόφαση ήταν μια… να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα… Λεπτά αιώνες, μάτια βουρκωμένα, αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά… Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο (δύσκολο) και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου… Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής… είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι! Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο… Υ.Γ. Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά. Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο»

Εχθές λοιπόν,εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο(ευχαριστώ αδελφέ❤️),στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάς?❤️Και ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα,στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’,τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους…Η απόφαση ήταν μια…να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα…Λεπτά αιώνες,μάτια βουρκωμένα,αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά…?Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο?❌(δύσκολο)και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου…‼️Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής…είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι❤️‼️Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο…?Υ.Γ.Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά✔️‼️Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο??❤️‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News