Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: «Φοβόμουν ότι δε θα προλάβω να πω στον...

Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: «Φοβόμουν ότι δε θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που ήθελα»

«Και αν δεν βγω από το νοσοκομείο που έχω και το θέμα με τα κιλά μου;»

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό και τον φόβο του ότι δεν θα ξαναδεί τον γιο του μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα αυτά που θα ήθελα να πω. Είναι στο τσακ. Δεν το ξέρεις… Σου λένε ότι αν πέσει το οξυγόνο κάτω από 90 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Αναρωτιέσαι αν σε πενήντα λεπτά ή σε μια ώρα μπεις στο νοσοκομείο και λες “κάτσε θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω;”. Γιατί δεν το ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής μιλώντας στο «Happy Day».

«Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που έχουν να κάνουν με τον γιο μου, τον Αναστάση. Φανταστείτε πως σκέφτηκα να κάτσω να γράψω, με έναν τρόπο δικό μου, κάποια πράγματα» λέει ο παρουσιαστής.

«Έχω έναν οκτάχρονο γιο με τον οποίο δεν μένουμε μαζί. Είμαι χωρισμένος, μένει με την μητέρα του, έχω να τον δω μια εβδομάδα και θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο. Οπότε σκεφτόμουν “και αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ και μου πουν πως μπαίνω στο νοσοκομείο; Και αν δεν βγω από το νοσοκομείο που έχω και το θέμα με τα κιλά μου; Λες να είναι αυτό το τελευταίο βίντεο που βλέπει από εμένα;” Τέτοια σκεφτόμουν, ότι εγώ δεν του είπα όσα ήθελα… Δεν πρόλαβα».

Τα πιο σημαντικά