Γρηγόρης Αρναούτλογλου: «Η Νάνσυ με έσωσε, θα είχα κάνει κακό σε άνθρωπο από τα χάπια που έπαιρνα»

17 Φεβρουαρίου, 202312:28 ΠΜ

Δηλώσεις παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου με την οποία είναι και συνεργάτες λέγοντας πως ήταν εκείνη που τον έσωσε, όταν λόγω των χαπιών που έπαιρνε για να χάσει βάρος, είχε αρχίσει να χάνει τον εαυτό του και να γίνεται επιθετικός. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι έφτασε στο σημείο να γίνει επιθετικός ακόμα και προς την ίδια τη σύντροφό του.

«Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες. Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και συνέχισε: «Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δε ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δε τα είχα διαβάσει. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα. Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί. Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στην Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δε κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει τι γίνεται με αυτά τα χάπια; Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια βδομάδα ακόμα να τα έπαιρνα… Ήμουν άλλος».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News