Γράμμα στον Υπουργό Υγείας από παιδί ΑΜΕΑ: «Δε σας αγαπάω Υπουργέ είστε κακός»

26 Ιανουαρίου, 2017 1:26 ΠΜ
More videos

Στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλος Πολάκης απευθύνεται με γράμμα της μια μαθήτρια, θέλοντας να του εξηγήσει τι νιώθουν και τι συνέπειες θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ.

Η Νένα Χρονοπούλου, δημοσίευσε στο nena.gr το παρακάτω γράμμα, το οποίο στάλθηκε από τη μικρή στον κ. Πολάκη.

Όπως λέει η γνωστή ηθοποιός δεν είναι το μοναδικό, καθώς τα παιδιά με την αθωότητα που τα διακρίνει, στις τρυφερές αυτές ηλικίες, δεν μπορούν να αντιληφθούν για πιο λόγο το κράτος δεν στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

«Κύριε Υπουργέ,

Δεν ειναι καλο πράγμα να μην δίνεις λεφτά γιατί δεν μπορουν τα παιδάκια να κάνουν λογοθεραπείες .Γι’ αυτό είστε πολύ κακός Υπουργός.Τα παιδάκια έχουν ανάγκη. Αν δεν κάνουν λογοθεραπεία δεν θα μπορούν να μιλούν.

Αν δεν κάνουν εργοθεραπεία, δεν θα μπορούν να πιάσουν το κουτάλι ούτε το μολύβι να συγκεντρωθούν να μάθουν γράμματα και αριθμούς. Αν δεν κάνουν φυσικοθεραπείες δεν θα μπορούν να τρέξουν.

Εγώ κατάφερα και να μιλώ, να γράφω, ποιοί είναι οι φίλοι μου έμαθα να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ. Δεν θελώ να σταματίσω την λογοθεραπεία και την εργοθεραπεία γιατί μαθαίνω καινούργια πράγματα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!».

Δείτε το γράμμα της μαθήτριας προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

[nena] [newpost] [protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: