Γραφείο τελετών παράτησε στο δρόμο πτώμα ηλικιωμένου γιατί δεν πληρώθηκε

Απρίλιος 23, 2017 1:31 ΠΜ
More videos

Σε μια σακούλα, εγκαταλελειμμένο είναι από το πρωί του Σαββάτου το πτώμα ηλικιωμένου άνδρα που κάηκε μέσα στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες της συμπρωτεύουσας, στις 9:00 το πρωί βρέθηκε νεκρός ηλικιωμένος σε ισόγεια κατοικία της οδού Νικοπόλεως, στο Πανόραμα, όπου νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά.

Από εκείνη την ώρα και τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, το πτώμα του ηλικιωμένου, βρίσκεται σε μια σακούλα στο δρόμο, εκτεθειμένο.

Οι αρχές δεν έχουν βρει κάποιον συγγενή του ηλικιωμένου και το γραφείο τελετών ειδοποιήθηκε στις 13:30 για να μεταφέρει το πτώμα στο Ιπποκράτειο.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία από το Ράδιο Θεσσαλονίκη:

Ειδικότερα όπως αναφέρει το rthess.gr, αστυνόμος ειδοποίησε γραφείο τελετών για να μεταφέρει το πτώμα στο νεκροτομείο. Επειδή όμως δεν υπήρχαν λεφτά για να πληρωθεί, δεν το παρέλαβε.

Τελικά στη μιάμισι το μεσημέρι ειδοποιήθηκε άλλο γραφείο τελετών που δέχθηκε να κάνει την μεταφορά, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του που επικαλείται η ίδια ιστοσελίδα, ο ηλικιωμένος έμενε επί χρόνια σε μικρή μονοκατοικία που ανήκει στο Καρίπειο ίδρυμα. Ο εκλιπών προβλήματα υγείας και οικονομικά ζητήματα, ενώ συγγενείς δεν είχε στην Θεσσαλονίκη.

Τον φρόντιζε ένας νεαρός από την περιοχή ο οποίος και τον βρήκε νεκρό το πρωί. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου είχαν ειδοποιηθεί από τον Δεκέμβριο για τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε.

Τον βοηθούσαν με γεύμα καθημερινό από την εκκλησία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με πηγές από το δήμο ζητήθηκε και η παρέμβαση του εισαγγελέα.

[rthess]

Ακολουθήστε μας στο facebook: