Το γουρουνάκι της τρόμαξε από τους ήχους του νοσοκομείο. Δείτε με τι μοναδικό τρόπο το ηρεμεί!

11 Απριλίου, 2015 6:51 ΜΜ
More videos

Όταν κάποιος που αγαπάμε αρρωσταίνει βαριά, νιώθουμε άσχημα που δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε άμεσα ώστε να μειωθεί ο πόνος του.

Η Corrine DiLorenzo, η οποία είναι εθελόντρια στον οργανισμό «Earth Animal Sanctuary», πρόσφατα πέρασε μια τέτοια εμπειρία. Ο αγαπημένος της Βιετναμέζικος χοίρος , έπαθε μια κρίση με αποτέλεσμα να μείνει στο νοσοκομείο για εβδομάδες.

O Bentley, όπως ονομάζεται, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας και οι γιατροί του έδιναν 10% πιθανότητες να ανακάμψει. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις όμως, ξεπέρασε την αρρώστια που δυστυχώς τον άφησε τυφλό.

Σε όλο τον αγώνα η Corrine, ήταν δίπλα του. Ο Bentley, έπρεπε να μπει στο χειρουργείο αλλά το νοσοκομείο τον έκανε νευρικό και ανήσυχο. Έτσι, έπρεπε να βρει ένα τρόπο για να τον ηρεμήσει πριν από την εγχείρηση. Αποφάσισε να του τραγουδήσει.!

Το παρακάτω βίντεο έγινε γνωστό στον κόσμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια σελίδα με το όνομα «YouCaring», η οποία μάζεψε 22,000$ ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας.

Η Corrine, είναι πραγματικά συγκινημένη από την κινητοποίηση του κόσμου και τους ευχαριστεί θερμά. Όπως δηλώνει νιώθει πως ο Bentley, της δίδαξε πώς να είναι δυνατή και να μην τα παρατά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που σίγουρα θα σας συγκινήσει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: