Γονείς στην Βρετανία δίνουν χλωρίνη στα αυτιστικά παιδιά τους για να τα θεραπεύσουν

29 Ιανουαρίου, 2018 7:34 ΜΜ
More videos

Απελπισμένοι γονείς στην Βρετανία αγοράζουν και δίνουν στα αυτιστικά παιδιά τους μια δυνατή χλωρίνη ως μια μορφή θεραπείας που προτείνουν μη εξειδικευμένοι άνθρωποι στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία έχει ανακρίνει οικογένειες σε όλη την Βρετανία για ισχυρισμούς ότι παιδιά ηλικίας μέχρι και 2 ετών έχουν αναγκαστεί να πιουν αυτά τα δηλητηριώδη χημικά.

Η σελίδα The Sunday People αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα μυστικό προφίλ για γονείς στο Facebook που υποστηρίζει ότι ο αυτισμός προκαλείται από παράσιτα που μπορούν να καθαριστούν με αυτή την θανατηφόρα “θεραπεία.”

Η θεραπεία που χορηγείται είναι το Χλωριούχο Διοξείδιο, το οποίο εισάγεται στον οργανισμό μέσω του στόματος ή μέσω κλύσματος.

Ο Ντάνι Γκλας πουλάει στους γονείς των αυτιστικών παιδιών αυτή την ενδεχομένως θανατηφόρα θεραπεία.

Αυτός ο άντρας υπόσχεται στους ανθρώπους ότι μπορούν να απαλλαγούν από τον αυτισμό, αν αγοράσουν το προϊόν του.

O γιατρός Τζεφ Φόστερ.

SWNS

Ο γιατρός Τζεφ Φόστερ εξηγεί: “Ο αυτισμός είναι μια νευρο-αναπτυξιακή ασθένεια που δεν υπόκειται σε καμία μορφή θεραπείας με δισκία. Αναπτύσσεται στη μήτρα ή σε πρώιμα στάδια της ζωής. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να αντιστρέψουμε έτσι απλά και όποιος ισχυρίζεται ότι μπορεί δεν κατανοεί καθόλου την σοβαρότητα της κατάστασης.”

“Όταν λαμβάνεις τόσο ακραία μέτρα για να “θεραπεύσεις” μια ασθένεια αυτό ονομάζεται Ρώσικη Ρουλέτα. Στο τέλος κάποιος θα πεθάνει. Είναι απλά θέμα χρόνου”, πρόσθεσε ο Δρ. Φόστερ.

Η Έμμα Νταλμέιν που κάνει εκστρατείες για τον αυτισμό θέλει να γίνει παράνομο αυτό το “φάρμακο.”

Η ίδια μάχεται κατά της πώλησης του χλωριούχου διοξειδίου και υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες που είδε στο κρυφό προφίλ των γονιών στο Facebook με τα “παράσιτα” να φεύγουν από το σώμα στην πραγματικότητα ήταν τα έντερα των παιδιών που είχαν καεί από την χλωρίνη.

Το εξάνθημα ενός παιδιού που πιστεύεται ότι οφείλεται στην κατανάλωση χλωρίνης. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο κρυφό προφίλ των γονιών στο Facebook.

“Το διοξείδιο του χλωρίου προκαλεί κράμπες στην κοιλιά, εμετό και διάρροια. Η μακροχρόνια χρήση μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο στομάχι, τον οισοφάγο και τα έντερα. Μπορεί να ισχυρίζονται ότι οι δόσεις χλωρίνης είναι πολύ μικρές και δεν έχουν καμία σχέση με την χλωρίνη, αλλά καμία δόση όσο μικρή και αν είναι δεν είναι ασφαλής”, εξήγησε ο Δρ. Φόστερ.

“Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αδίστακτων ανθρώπων που εκμεταλλεύονται την ευάλωτη θέση που βρίσκονται πολλές οικογένειες”, ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτισμού της Βρετανίας.

[metro] [ladible] [The Sunday People]

Ακολουθήστε μας στο facebook: