Γονδολιέρης καταγράφει τουρίστες που απολαμβάνουν τη θέα των κινητών τους

Οκτώβριος 8, 2017 7:16 ΜΜ
More videos

Μια νωχελική βαρκάδα στα κανάλια της Βενετίας αποτελεί όνειρο πολλών. Προφανώς όμως όχι για τους τέσσερις τουρίστες που απαθανάτισε σε βίντεο ένας γονδολιέρης.

Οι τέσσερις νεαροί άνδρες φαίνεται ότι δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από την εμπειρία γι’ αυτό και καθόλη τη διάρκεια της ξενάγησης επέλεξαν, αντί να απολαμβάνουν τη διαδρομή στα γραφικά βενετσιάνικα κανάλια, να παραμένουν σκυμμένοι στα κινητά τους, απορροφημένοι από τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.

Δείτε το βίντεο


Προσβεβλημένος προφανώς από την αντίδρασή τους, ο γονδολιέρης που τους μετέφερε κατέγραψε όλη τη σκηνή σε βίντεο και το ανέβασε στο facebook, σχολιάζοντας σαρκαστικά: «Μια φανταστική διαδρομή. Οι πελάτες είναι πολύ χαρούμενοι, απολαμβάνουν και εκτιμούν την ομορφιά της πόλης. Έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, σχολίασαν και είπαν ότι θα επιστρέψουν στην πανέμορφη πόλη».

Το βίντεο του γονδολιέρη έγινε γρήγορα viral με αποτέλεσμα να το δημοσιεύσει η ιταλική εφημερίδα Corriere σχολιάζοντας: «Ποιο το νόημα του να διασχίζεις τη μισή υφήλιο, να επενδύεις τόσα χρήματα σε ένα ταξίδι, για να μένεις τελικά γαντζωμένος στο κινητό σου;».

Κάποιοι βέβαια σχολίασαν το βίντεο με πληρωμένη απάντηση προς τον γονδολιέρη: «Συμπονούμε τον γονδολιέρη. Αλλά δεν προσπάθησε να τους επαναφέρει στη ζωή στρέφοντάς τους την προσοχή σε κάποια λεπτομέρεια, τραγουδώντας τους κάτι ή λέγοντας μια ιστορία. Αντίθετα τους κατέγραψε. Με ένα κινητό».

[dailymail] [iefimerida]

Ακολουθήστε μας στο facebook: