Γοητευτικός, μελαχρινός και εξαιρετικά ταλαντούχος: Auτός εivαι ο κούκλος που παντρεύτηκε η Ανθή Βούλγαρη

1 Σεπτεμβρίου, 2022 5:58 ΜΜ
More videos

Σε πλατό εκπομπής γεννήθηκε ο έρωτας της Ανθής Βούλγαρη με τον άντρα που βρήκε την ευτυχία και αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους της τηλεόρασης και έχει γνωρίσει την επαγγελματική αλλά και την προσωπική ευτυχία έχοντας στο πλάι της τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2020 στο χωριό «Κισσός» στο Πήλιο, από όπου κατάγεται η δημοσιογράφος.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης. Μάλιστα, το ζευγάρι τήρησε πολλά από τα έθιμα της περιοχής, με τη δημοσιογράφο να πίνει νερό από στάμνα και το ζευγάρι να καταφθάνει στην εκκλησία με άλογα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Αυτό είναι το επάγγελμα του συζύγου της Ανθής Βούλγαρη

Και αν αναρωτιέστε πώς και προέκυψε αυτή η κουμπαριά, ο λόγος είναι πολύ απλός. Ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη, Κώστας Κωνσταντινίδης, είναι μουσικός στο επάγγελμα και πιο συγκεκριμένα είναι ντράμερ.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν εκείνος είχε πάει μαζί με γνωστό τραγουδιστή για να εμφανιστεί στην εκπομπή.