Γοητευτικός 53άρης, πλούσιος επιχειρηματίας: Ο σύντροφος της Χριστίνας Αλεξανιάν και η ακύρωση του γάμου τους

4 Νοεμβρίου, 20226:25 ΜΜ

Χριστίνα Αλεξανιάν: Ποιος είναι ο σύντροφός της.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, που φέτος συμμετέχει στη σειρά “Κόκκινο Ποτάμι”, προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό ελάχιστα γνωρίζουμε για τον σύντροφό της.

Ο ρόλος της Χριστίνας Αλεξανιάν στο “Κόκκινο Ποτάμι”

Πρόσφατα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», μίλησε για τον ρόλο της, δηλώνοντας: «Είμαι πολύ ευτυχής που μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω σε αυτή την τόσο πετυχημένη δουλειά».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός στη σειρά υποδύεται τη Ρωξάνη Πιαττά, μία γυναίκα από την Κωνσταντινούπολη που ξεκινάει για να πάει στη Γαλλία, αλλά σταματάει στη Θεσσαλονίκη και η ζωή της αλλάζει ριζικά.

Παράλληλα στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους καθώς εδώ και περίπου 4 χρόνια είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μηνά Μελισσείδη.

Η ηθοποιός παρόλου που βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο γάμος τους έχει ακυρωθεί.

Αυτός είναι ο σύντροφος της της Χριστίνας Αλεξανιάν, Μηνάς Μελισσείδης

Η Χριστίνα Αλεξανιάν έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μηνά Μελισσείδη, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη και είναι παραγωγός και εξαγωγέας κορινθιακής σταφίδας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας και εδώ και χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Μένουμε μαζί και μοιράζουμε τον χρόνο μας ανάμεσα στην Κηφισιά, το Κιάτο και το Ηράκλειο, ενώ συχνά- πυκνά κάνουμε ταξίδια λόγω της παράστασης “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν” που όπως ξέρεις υπογράφω και ερμηνεύω η ίδια», είχε υπογραμμίσει η ηθοποιός στην εφημερίδα «Reallife».

Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί, αλλά δεν έγινε λόγω του κορονοϊού, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι#not», η ηθοποιός είχε επισημάνει για το μυστήριο του γάμου «ο γάμος μου θα είναι κάτι απλό, για φίλους, δεν φαντάζομαι κάτι πομπώδες. Δεν νομίζω να φορέσω νυφικό».

Δυνατά συναισθήματα έχει η Χριστίνα Αλεξανιάν για τον σύντροφό της

Πάντως, η ηθοποιός, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, μιλώντας στην «Real» για τον σύντροφό της, είχε σημειώσει «θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνο σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News