Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓωγώ Τσαμπά: «Να το πω ωμά, στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει...

Γωγώ Τσαμπά: «Να το πω ωμά, στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ότι θέλει και είμαστε όλοι το ίδιο»

Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, βρέθηκε η Γωγώ Τσαμπά το μεσημέρι της Παρασκευής όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη εξομολόγηση καρδιάς που έκανε όπου και μίλησε για τη διαφορετικότητα υποστηρίζοντας την ανθρώπινη ύπαρξη στο σύνολο ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η Γωγώ Τσαμπά πιο συγκεκριμένα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βλέπω πράγματα, βλέπω καταστάσεις, βλέπω παιδιά τα οποία έφυγαν από τον τόπο τους γιατί ήθελαν το κάτι άλλο και δεν το δέχθηκαν οι γονείς τους. Προ λίγων μηνών, μάλιστα, έτσι κατέληξε μια κοπέλα στον τόπο μου γιατί εκτός του διαφορετικού σεξουαλικού της προσανατολισμού έμπλεξε με άλλα πράγματα, με ουσίες που δεν έπρεπε. Το παιδί, όμως, δεν σώθηκε άρα η κοπέλα έφυγε για το τίποτα».

«Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα. Ίσα ίσα που τα παιδιά αυτά θέλουν πιο πολύ αγάπη. Δεν είναι κακό. Μου λένε, «βγηκες και έδωσες αυτή τη συνέντευξη, πως το τόλμησες». Παιδιά, αν δεν το τολμήσει ο ένας και δεν το τολμήσει ο άλλος, δεν γίνεται να καθόμαστε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Καλό είναι σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλάμε ώστε να μπορέσουν, όχι να αλλάξουν, να αρχίσουν να δέχονται τα παιδάκια τους. Γιατί είναι οι ψυχές τους και πρέπει να το καταλάβουν».

«Έχω ακούσει πολλές ιστορίες, όπως πολλοί μου λένε «κάνεις παρέα με αυτόν;». Γιατί βρε παιδιά; Είναι άνθρωπος, ό,τι είμαι και γω είναι και αυτός. Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ότι θέλει. Δεν πάμε στο κρεβάτι του, στην καθημερινότητα είμαστε άνθρωποι και είμαστε όλοι το ίδιο» πρόσθεσε, ακόμα, η Γωγώ Τσαμπά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.
Τα πιο σημαντικά