Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΓωγώ Ατζολετάκη: «Γιατί πολέμησαν, λοιπόν, όλοι αυτοί; Γιατί άφησαν πίσω τους γυναίκες...

Γωγώ Ατζολετάκη: «Γιατί πολέμησαν, λοιπόν, όλοι αυτοί; Γιατί άφησαν πίσω τους γυναίκες κι παιδιά;»

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ… ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ… μέρες φωνάζουμε πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΑΔΑ… και μόνο ΕΛΛΑΔΑ!

Όμως σ’ αυτή τη χώρα της πάλαι ποτέ φαιδράς πορτοκαλέας έχει, κατά πως φαίνεται, χαθεί η ακοή.

Μαζί μας φωνάζει και το αίμα του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ κι όλων των Μακεδονομάχων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους, για να ελευθερωθεί η Μακεδονία μας – τα ελληνικά μας χώματα. Κι ήσαν πολλοί αυτοί οι Μακεδονομάχοι. Απ’ όλη την Ελλάδα ξεσηκώθηκαν και μπήκαν στον αγώνα. Και Κρητικοί… Είχα διαβάσει σ’ ένα βιβλίο παλιότερα ολόκληρο κατάλογο Κρητικών που έδωσαν τη ζωή τους στον Μακεδονικό αγώνα… Άντρες με καρδιά, με λεβεντιά, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που αψήφισαν τον κάθε κίνδυνο και ρίχτηκαν στη μάχη… (Τα γράφω όλ’ αυτά και μού ‘ρχονται δάκρυα στα μάτια)

Γιατί πολέμησαν, λοιπόν, όλοι αυτοί; Γιατί άφησαν πίσω τους γυναίκες χήρες; Γιατί ορφάνεψαν παιδιά; Για να ‘ρθουν μετά από χρόνια κάποιοι και να “αναγνωρίσουν” ότι εκτός απ’ τη Μακεδονία μας υπάρχει και μια… Βόρειος Μακεδονία;

Κι αν είναι Μακεδόνες αυτοί οι Σλάβοι, γιατί δεν προχώρησαν τότε οι αγωνιστές μας να τους ελευθερώσουν κι αυτούς ; (!) Και να ενωθούν με την ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ; Αυτο-ονομάσθηκαν Μακεδόνες ένας Σλάβικος λαός. Και τώρα είμαστε πανέτοιμοι να τους αναγνωρίσουμε.

Ούτε όμως η φωνή του αίματος όλων αυτών των ηρώων φτάνει στα αυτιά της κυβέρνησής μας. Ειλημμένες οι αποφάσεις !

Όσο για τα συλλαλητήρια… Αύριο ετοιμάζονται να κατέβουν στο Σύνταγμα απ’ όλη την Ελλάδα. Διατίθενται πούλμαν – με πολύ φθηνό κόμιστρο- για να προσέλθουν και να διαδηλώσουν μπροστά απ’ τη Βουλή ΟΛΟΙ οι Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ της Επικράτειας… που ΔΕΝ είναι φασίστες… δεν είναι ακροδεξιοί – απλώς ΑΓΑΠΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Για την Αττική δεν ακούγεται τίποτα. Τι γίνεται; Εκτονωνόμαστε εδώ στο FACEBOOK; Γράφουμε τις απόψεις μας και θεωρούμε ότι κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον; Ή περιμένουμε τους Έλληνες της περιφέρειας να διαδηλώσουν κι εμείς να τους βλέπουμε από την τηλεόραση;

Είμαστε στο λεκανοπέδιο τουλάχιστον ΤΕΣΣΕΡΑ εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ (Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πακιστανοί κ.λπ. εξαιρούνται βεβαίως). Με το 80% των Ελλήνων (μπορεί και παραπάνω) να ΔΙΑΦΩΝΕΙ με την ονομασία “Βόρειος Μακεδονία”, πρέπει να κατέβουμε αύριο στο Σύνταγμα τουλάχιστον ΕΝΑ εκατομμύριο από δω – απ’ την Αττική. Έτσι αντιδρούν αυτοί που θέλουν να ακουστεί η φωνή τους. Αυτοί που υπερασπίζονται μια ιδέα… Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ είναι πρώτα απ’ όλα ΙΔΕΑ !!!! Και οι ΙΔΕΕΣ δεν χαρίζονται… Την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να τα οικειοποιείται. Αρκετά μας έκλεψαν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Το ραντεβού μας, λοιπόν, είναι σήμερα Σάββατο στο Σύνταγμα. Με την παρουσία μας να διατυμπανίσουμε τη διαφωνία μας. Όσοι διαφωνούν. Κι ας μη μας ακούσουν. Εμείς οφείλουμε να αντιδράσουμε. Στο κάτω-κάτω είναι και θέμα συνείδησης!

[freepen]

Τα πιο σημαντικά