Γνωρίστηκαν τυχαία από ένα σφάλμα του facebook και κατέληξαν παντρεμένοι!

7 Οκτωβρίου, 2015 1:05 ΜΜ
More videos

Η απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού που συναντήθηκε μέσα από ένα σφάλμα του Facebook, όχι απλώς ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα αλλά… παντρεύτηκε μετά από 6 χρόνια!

Μια απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία: Ένα ζευγάρι που συναντήθηκε μέσα από ένα σφάλμα του Facebook, όχι απλώς ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα αλλά… παντρεύτηκε μετά από 6 χρόνια!

Το σφάλμα στο facebook

Ηταν μια συνηθισμένη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σούλερ Μπένσον προσπάθησε να συνδεθεί στο Facebook από το κινητό του τηλέφωνο. Και ενώ ήταν μια διαδικασία που είχε επαναλάβει εκατοντάδες φορές, ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι είχε συνδεθεί στον λογαριασμό μιας άγνωστης γυναίκας. Εξι χρόνια μετά, την παντρεύτηκε.

Τι έγραψε ο ίδιος:

«Πριν από έξι χρόνια σαν σήμερα, ένα πρόβλημα στο Facebook με οδήγησε να συνδεθώ κατά λάθος στον λογαριασμό μιας γυναίκας που δεν είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Την παντρεύτηκα λίγο καιρό αργότερα».

Πώς γνωρίστηκαν

Ο Σούλερ εξήγησε ότι στην προσπάθειά του να συνδεθεί στο Facebook από το τηλέφωνό του, βρέθηκε συνδεδεμένος στον λογαριασμό μια γυναίκας που λεγόταν Celeste.

Εκείνη ζούσε στο Κολοράντο και δεν είχαν κοινούς φίλους ή κοινές ομάδες. Ο Μπένσον αποσυνδέθηκε από τον λογαριασμό, αλλά κάθε φορά που πήγαινε να μπει στο facebook από το κινητό του, συνδεόταν και πάλι με τον λογαριασμό της.

Πώς διορθώθηκε το σφάλμα

Κατάφερε να αποσυνδεθεί οριστικά, όταν η Celeste του έστειλεαίτημα φιλίας. Και αν και η νεαρή γυναίκα ήθελε απλά να τον ξεφορτωθεί και είχε προγραμματίσει να τον διαγράψει μετά από μερικές ημέρες, οι δύο τους ανακάλυψαν ότι είχαν πολλά κοινά.

Εγιναν διαδικτυακοί φίλοι και τελικά συναντήθηκαν τον Ιούνιο του 2013. Σε λίγους μήνες, το φθινόπωρο του 2013, η Celeste έφυγε από το Κολοράντο και μετακόμισε στο Αρκάνσας για να ζήσει μαζί του.

Η… πρωτότυπη πρόταση γάμου

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2014, μετά από μια πρωτότυπη πρόταση γάμου: Ο Σούλερ συνδέθηκε και πάλι στον λογαριασμό της Celeste, όπου πόσταρε μια φωτογραφία με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και της ζήτησε να τον παντρευτεί – όπως ακριβώς συναντήθηκαν αρχικά.

«Μέσα σε τόση ασχήμια, βρήκα την ομορφιά»

Ο ευτυχής σύζυγος δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο τους γράφοντας:

«Βρήκα το άλλο μου μισό, την καλύτερη φίλη μου, τη μεγάλη μου αγάπη, μέσω μιας απλής βλάβης στα social media. Υπάρχουν πολλά άσχημα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο, αλλά μερικές φορές υπάρχει πολλή ομορφιά. Αυτή είναι η δική μου ομορφιά».

2D195A2B00000578-3260084-image-a-6_1444015582289

Πηγή: dailymail.co.uk