Γνωρίστε τον Κεφίρ: H μεγαλύτερη γάτα του κόσμου που πολλοί νομίζουν ότι είναι σκύλος

27 Αυγούστου, 2022 3:59 ΜΜ
More videos

Μια τεράστια γάτα έχει ξετρελάνει το ίντερνετ σε όλον τον κόσμο καθώς οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια της έγιναν από την πρώτη στιγμή αμέσως viral.

Πρόκειται για τον Kefir, ένα φοβερό και τρομερό γάταρο από το Stary Oskol (Στάρι Οσκόλ) της Ρωσίας που δεν χορταίνεις να τον κοιτάς. Ο Kefir είναι μια λευκή γάτα Maine Coon, 2 περίπου ετών και 12, μέχρι τώρα, κιλών, την οποία η κηδεμόνας της Yuliya Minina λατρεύει και δεν σταματάει να φωτογραφίζει.


«Είναι αστείο πώς αντιδρούν οι άλλοι όταν βλέπουν τον Kefir που είναι τεράστιος. Πολλοί στην αρχή νομίζουν ότι είναι σκύλος», θα πει η ίδια η Yulina. Το όνομά του προέρχεται από το γαλακτοκομικό προϊόν κεφίρ επειδή η γούνα του είναι άσπρη σαν γάλα.

Ο Kefir είναι κανονικό μέλος της οικογένειας. Τρώει με τους υπόλοιπους στο τραπέζι και συμμετέχει σε όλα. Δεν κάνει ποτέ ζημιές. Είναι πανέξυπνος, όπως όλες άλλωστε οι γάτες αυτής της ράτσας, τρυφερός, χαδιάρης και τρελαίνεται να φωτογραφίζεται. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβαίνουν στα social media του τρελαίνουν με τη σειρά τους τον κόσμο, ο οποίος δεν σταματάει να κάνει ερωτήσεις για αυτόν.

Για όσους μπορεί να έχουν αμφιβολίες εάν πρόκειται για πραγματικές φωτογραφίες της γάτας, η Yuliya διαβεβαιώνει ότι δεν χρησιμοποίησε Photoshop.

Πηγή: petpet.news