Γνωρίστε την πιο ρεαλιστική κούκλα του σεξ στον κόσμο που μπορεί να μιλά, να χαμογελά και να τραγουδά

29 Ιουλίου, 20175:26 ΜΜ
More videos

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ. Όχι μόνο κάνει τις ζωές μας πιο βολικές, αλλά μας παρέχει διάφορα είδη ψυχαγωγίας. Προφανώς, αυτό περιλαμβάνει και το σeξ, όχι μόνο με τον άνθρωπο, αλλά με τις αποκαλούμενες «κούκλες του σeξ». Πρόσφατα, ένα κεφάλι τέτοιας κούκλας εισήχθη στον κόσμο της ρομποτικής και έχει τη δυνατότητα να χαμογελάει, να τραγουδάει και να μιλάει. Όλα αυτά, μόνο με μια κίνηση από το κινητό σας.

Σύμφωνα με αναφορές, η κούκλα έχει ένα εκπληκτικά όμορφο πρόσωπο και μπορεί ακόμη και να αλληλεπιδράσει με το άτομο ακούγοντας και απαντώντας σε ερωτήσεις, χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό αναγνώρισης φωνής. Το τελευταίο μοντέλο κεφαλών κούκλας σeξ δημιουργήθηκε από τις εταιρείες Doll Sweet Dolls και EX Doll. Οι κατασκευαστές ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρωτότυπο του DS Doll Robotic Head, το οποίο μοιάζει με ανθρώπινο πρόσωπο.

Αυτό το κεφάλι υψηλής τεχνολογίας διαθέτει επίσης μια κινητή δομή καλυμμένη με σιλικόνη, καθιστώντας το πιο ρεαλιστικό. Παρόλο που δεν έχει περιστρεφόμενο λαιμό, θα ταιριάζει σε όλα τα άλλα σώματα κούκλας σeξ που κατασκευάζει η εταιρεία.

Το νέο κεφάλι κούκλας σeξ μπορεί να χαμογελάσει, να μιλήσει και να τραγουδήσει σαν κανονικός άνθρωπος.

EX Doll/SWNS.com

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα κεφάλια ρομπότ μπορούν να επικοινωνούν μόνο στα κινέζικα, τουλάχιστον για τώρα. Οι δημιουργοί των ρομπότ αυτών, επιθυμούν να ξεκινήσουν μια εκστρατεία που θα χρηματοδοτήσει την παραγωγή αγγλικών και ιαπωνικών εκδόσεων.

Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τις εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις της κούκλας, χρησιμοποιώντας ένα κινητό ή ένα χειριστήριο PlayStation.

EX Doll/SWNS.com

Ο Πωλ Λαμπ, ο επικεφαλής του Cloud Climax, δήλωσε ότι η πρωτότυπη κούκλα του σeξ αξίζει πάνω από 5.800 δολάρια. Παρά τη βεβαιότητα ότι η σημερινή τεχνολογία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας ενηλίκων, ο Λαμπ πιστεύει ότι είμαστε ακόμα δεκαετίες μακριά από την πλήρη ενσωμάτωση της ιδέας των ρομπότ του σeξ. Η EX Dolls εργάζεται σε ρομποτικές κεφαλές από το 2014.

Αυτές οι κούκλες μπορούν να μιλούν μόνο κινέζικα. Οι δημιουργοί ελπίζουν να αναπτύξουν στο μέλλον την ιαπωνική και την αγγλική εκδοχή τους.

EX Doll/ SWNS.com

Ο Πωλ επίσης παραδέχτηκε πως με αυτούς τους ρυθμούς, είναι απίθανο να δούμε πραγματικά ρομπότ του σeξ σύντομα. Ωστόσο, είναι βέβαιος πως η δημιουργία των τελευταίων κεφαλιών, αποδεικνύουν πως είναι το επόμενο επίπεδο φυσικού ρεαλισμού. Συμπληρώνει: «Αυτό είναι το απόλυτο. Θα εκπλαγώ πολύ αν δούμε ένα εντελώς αυτόνομο σώμα, είναι μια τεχνολογία του μακρινού μέλλοντος και ίσως γίνει μετά από 15-20 χρόνια.»

Υπάρχει επίσης μια αρσενική εκδοχή της ρεαλιστικής κούκλας του σ

EX Doll/SWNS.com

Ο ίδιος υπερασπίζεται τις κούκλες του σeξ, σε όσους επικρίνουν τον σκοπό τους. Ισχυρίζεται πως συμβάλλουν στην προώθηση μιας υγιούς ερωτικής ζωής.

Προφανώς, οι κούκλες του σ δεν έχουν δημιουργηθεί μόνο για σeξουαλικές δραστηριότητες.

EX Doll/SWNS.com

Ο Πωλ πρόσθεσε επίσης: «Αυτές οι κούκλες δεν προορίζονται μόνο για σeξουαλική ικανοποίηση, αλλά και για άλλους σκοπούς. Ορισμένοι άνδρες συλλέγουν αυτά τα κεφάλια για να τα χρησιμοποιούν ως μοντέλα σε φωτογραφίες. Αυτό το κεφάλι είναι υπέροχο για φωτογραφίες. Τα τυπικά κεφάλια σιλικόνης έχουν μόνο μια έκφραση, ενώ τα συγκεκριμένα μπορούν να αλλάξουν εκφράσεις. Μερικοί άνθρωποι τα συλλέγουν ως τέχνη και έχουν διάφορα, για διαφορετικούς σωματότυπους.»

Το Ρομποτικό Κεφάλι Κούκλας DS, θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2018.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News