Γνωρίστε τη Zappa, τη σωσία του Sid από την Εποχή των Παγετώνων, με τη κρεμαστή γλώσσα.

8 Μαΐου, 2015 3:28 ΜΜ
More videos

Η Zappa είναι ένα φαφούτικο Ιταλικό Γκρεϊχαουντ, 15 ετών, με αντισυμβατική ομορφιά, το οποίο μοιάζει εκπληκτικά με το βραδύποδα Sid από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων.»

Οι ιδιοκτήτες της, Sadie και Rosalie Millen, λένε πως η Zappa άρχισε να κρεμάει την γλώσσα της έξω από το στόμα της, πριν από μερικά χρόνια, όταν και έχασε τα δόντια της. «Οι ιδιορρυθμίες της Zappa και η αντισυμβατική της ομορφιά την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή για εμάς,» λέει ο Sadie. «Ελπίζουμε να δείξουμε πόσο ικανοποιητικό μπορεί να είναι το να φροντίζεις ένα ηλικιωμένο σκυλί. Η Zappa φέρνει τόση χαρά στις ζωές μας.» Ζει μαζί με άλλα δυο σκυλιά καθώς και 4 άτριχα ινδικά χοιρίδια.

Αυτή η ράτσα Λαγωνικών, έχει μεγάλο πρόβλημα με το δόντια, καθώς είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος και δεν χωράνε στο στενό τους στόμα. Παρ’ όλα αυτά η Zappa είναι ικανή να τρώει κανονικά και να ζει μια φυσιολογική ζωή.

Είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητή στον κόσμο του Internet και ελπίζουμε να κερδίσει και τις δικές σας καρδίες.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν τη βρίσκετε μοναδική και αξιαγάπητη!

derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-47 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-48 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-49 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-50 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-61 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-71 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-89 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-110 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-111 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-121 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-141 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-151 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-161 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-171 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-210 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-310 derpy-dog-greyhound-sticking-tongue-zappa-471

boredpanda