Γνωρίστε τη γάτα με το περίεργο πρόσωπο!

10 Νοεμβρίου, 20144:26 ΜΜ

Τον υιοθέτησαν όταν ήταν τριών ετών από ένα καταφύγιο ζώων. Αυτό που σε άλλους φαίνεται… διαφορετικό στο συγκεκριμένο ζευγάρι από την Κοπεγχάγη φάνηκε «γλυκό» και θέλησαν να τον κάνουν… πρότυπο.

Ο Μόντι είναι ένας γάτος ο οποίος διαθέτει ένα περίεργο πρόσωπο, καθώς η μύτη του έχει στο μεγαλύτερο μέρος της ένα «βαθούλωμα». Ο λόγος είναι ότι γεννήθηκε χωρίς ρινικό διάφραγμα, λόγω μιας ανωμαλίας στα χρωμοσώματα του. Παρά το γεγονός ότι τον πήγαν σε αρκετούς κτηνιάτρους, αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, διότι το κόκκαλο στη μύτη δεν υφίσταται καν οπότε δεν μπορούν και να το δημιουργήσουν. Λόγω αυτού αναπνέει με δυσκολία και φταρνίζεται αρκετά.

Πέραν αυτού, ο γάτος αντιμετωπίζει άλλο ένα πρόβλημα, καθώς έχει και ακράτεια. Όπως αποφάνθηκαν οι κτηνίατροι ο Μόντι έχει «αδύναμη» κύστη και γι’ αυτό βρέχει τα σκεπάσματα του και κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Τα αφεντικά του λένε ότι ο Μόντι είναι γλυκύτατος και μέσω του διαδικτύου προσπαθούν να τον κάνουν «πρεσβευτή» για γάτες με προβλήματα υγείας. Θεωρούν ότι ο εν λόγω γάτος πρέπει να πάρει τον συγκεκριμένο «τίτλο» και στόχος τους είναι να δείξουν στον κόσμο ότι πρέπει να υιοθετεί και να μην παρατά τις γάτες με προβλήματα, διότι έχουν κι αυτές δικαίωμα στην ευτυχία και –όπως λένε- μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερη παρέα απ’ ότι οι υγιείς.

Δείτε τον μικρό Μόντι:

gnoriste-ti-gata-me-to-periergo-prosopo 1

gnoriste-ti-gata-me-to-periergo-prosopo 2

gnoriste-ti-gata-me-to-periergo-prosopo 3

gnoriste-ti-gata-me-to-periergo-prosopo 4

gnoriste-ti-gata-me-to-periergo-prosopo 5

gnoriste-ti-gata-me-to-periergo-prosopo 6

gnoriste-ti-gata-me-to-periergo-prosopo 7

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News