Γλυκά Νερά: Τι έγραφε το τελευταίο SMS που έστειλε η Καρολάιν στον πιλότο

17 Ιουνίου, 2021 9:17 ΜΜ
More videos

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγό της να βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ κληθείς να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Στα τρία κομβικά σημεία που έχουν προκύψει και τα οποία χρήζουν περαιτέρω εξηγήσεων από τον πιλότο, φαίνεται να προστίθεται και ένα τέταρτο.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Καταρρέει ο μύθος του αγαπημένου ζευγαριού με τον 32χρονο πιλότο

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να καταρρέει ο μύθος του αγαπημένου ζευγαριού καθώς στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται μια δεκάδα από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν στον σύζυγό της , από τον οποίο ζητούσε επιτακτικά να απεμπλακεί από αυτόν και πλέον να ακολουθήσει τη ζωή της μαζί με το παιδί της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα ίδια μηνύματα φέρεται να γίνεται αναφορά και σε χρηματικά ποσά τα οποία διεκδικούσε η 20χρονη φοιτήτρια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: