Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓλυκά Νερά: Τεράστια ανατροπή – Ο συνεργός του 33χρονου δολοφόνου και το...

Γλυκά Νερά: Τεράστια ανατροπή – Ο συνεργός του 33χρονου δολοφόνου και το στοιχείο κλειδί για τη σύλληψή του

Στοιχεία για τη ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν, φέρεται να έχει η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Real News σε ρεπορτάζ της. Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τον άνθρωπο που είχε εξαπολύσει απειλές κατά της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Οι αναφορές της γυναίκας που γνώριζε τα “μυστικά” της Καρολάιν έχουν δώσει ένα σοβαρό στοιχείο στις Αρχές, το οποίο δεν αποκλείεται να “ξεκλειδώσει” τον ρόλο του τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Το στοιχείο αυτό δεν είναι άλλο από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας την απειλούσε: “Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει” της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος στο τηλέφωνο.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Η κ. Μυλωνοπούλου από τις πρώτες συνεδρίες που είχε κάνει με την Καρολάιν, διαπίστωσε πως η νεαρή κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήλεγχε κάθε της βήμα…

Τα πιο σημαντικά