Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με το μωρό – Το απομακρύνουν οι αστυνομικοί

11 Μαΐου, 2021 12:29 ΜΜ
More videos

Σοκάρει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης, με θύμα μία 20χρονη μητέρα ενός βρέφους 11 μηνών.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς νεκρή, δίπλα στο μωρό της, το οποίο έκλαιγε, ενώ ο σύζυγός της βρέθηκε δεμένος σε μία καρέκλα.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζουν οι εικόνες που δείχνουν το μωρό του θύματος να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος από συγγενικά πρόσωπα, αφού ο πατέρας του, 33χρονος πιλότος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βρέφος είναι καλά στην υγεία του. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών του.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με το μωρό - Το απομακρύνουν οι αστυνομικοί

Μωρό 2

μωρό 3

Μωρό 4

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της. Ο τελευταίος κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του.