Γλυκά Νερά: Οι αδίστακτοι κακοποιοί απείλησαν τη ζωή του μωρού

11 Μαΐου, 2021 1:53 ΜΜ
More videos

Κρέμασαν τον σκύλο και μπήκαν το παράθυρο του μπάνιου. Σε σοκ ο πατέρας δεν άφηνε να πάρουν το μωρό από την αγκαλιά του.

Λίγο πριν από τις πέντε το πρωί υπολογίζει ο 33χρονος πιλότος της πολιτικής αεροπορίας -και σύζυγος της 22χρονης που δολοφονήθηκε- ότι κατάφεραν οι δράστες να εισβάλουν στη διώροφη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών και όλα δείχνουν ότι μπήκαν από ένα παράθυρο, που οδηγεί στο μπάνιο, από την πίσω πλευρά του κτιρίου.

Ο 33χρονος κοιμόταν με την 20χρονη σύζυγό του, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία και φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά. Το έντεκα μηνών μωρός τους ήταν στην κούνια του, στη σοφίτα. Οι κακοποιοί βρήκαν το σκύλο της οικογένειας, τον οποίο κρέμασαν για να μην τους προδώσει γαβγίζοντας και απειλήσαν το ζευγάρι με ένα όπλο, το οποίο φέρονται να το έστρεψαν προς το μωρό.

Έδεσαν τον 33χρονο και συνεχώς απαιτούσαν να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρύψει τις οικονομίες τους. Μπροστά στα μάτια του πιλότου σκότωσαν την 20χρονη μητέρα και αφού άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, ο πατέρας και σύζυγος κατάφερε να συρθεί και να καλέσει μόνος του την αστυνομία, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι, όταν έφθασαν οι πρώτοι ένστολοι τον βρήκαν να έχει το μωρό στην αγκαλιά του και να αρνείται να το αφήσει, λόγω του σοκ που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προχωρήσει στην ανάληψη μεγάλου ποσού, προκειμένου να προχωρήσει σε μία αγορά.

Το σενάριο της ληστείας μετά φόνου συγκεντρώνει αυτήν την ώρα τις περισσότερες πιθανότητες και τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έχουν αναλάβει την υπόθεση.