Γλυκά Νερά: «Η μικρή Λυδία έχει εγκλιματιστεί, έχει ψηλώσει, έχει μεγαλώσει» – Έτσι είναι η καθημερινότητά της στην Αλόννησο

4 Οκτωβρίου, 202112:56 ΠΜ

Στις 7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, σχεδόν πέντε μήνες μετά τον φρικτό θάνατο της Καρολάιν από τον καθ’ ομολογίαν δράστη Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών, οι γονείς του πιλότου δεν θα μπουν σε διαδικασία διεκδίκησης της συνεπιμέλειας της Λυδίας.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε η φίλη της μητέρας της Καρολάιν, Χαρίκλεια Θεοδώρου για την καθημερινότητα της μικρής στην Αλόννησο.

«Την έχω επισκεφθεί μία φορά και έχουμε βρεθεί και έξω την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλήσαμε για την καθημερινότητα της μικρής Λυδίας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά, να παίξει, να πάει στο πάρκο, τα φαγητά της, όλα αυτά, η ανάπτυξή της, το περιβάλλον της» ανέφερε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το παιδί είναι μία χαρά. Έχει εγκλιματιστεί, έχει ψηλώσει, έχει μεγαλώσει. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Πάνε παιδάκια και το επισκέπτονται και παίζουν. Είναι μία φυσιολογική ζωή.

Νομίζω είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά. Να αναζητήσει και να ζητήσει. Δεν έχει και τον τρόπο να το εκφράσει ένα παιδί στους 9-10 μήνες που ήταν η Λυδία όταν έχασε τη μαμά της.

Η γιαγιά είναι υπέροχη, και από τη στιγμή που μεγάλωσε την Καρολάιν κι έβγαλε έναν ολοκληρωμένο και σωστό άνθρωπο, για το εγγόνι της θα κάνει 10 φορές περισσότερα πράγματα. Αγωνιά όπως κάθε γιαγιά, γιατί καταλαβαίνετε ότι είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που έχει».

Όσον αφορά στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «όλο το καλοκαίρι ήταν εδώ, γιατί έχουν σπίτι στην Αλόννησο και έκαναν χρήση του δικαιώματος που τους έδινε ο νόμος για τις επισκέψεις στο σπίτι της Σουζάνας».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News