Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης ανατρέπει τα σενάρια – Έκανε το μοιραίο λάθος η Κάρολαϊν;

29 Μαΐου, 2021 10:08 ΜΜ
More videos

Τα… περίεργα σενάρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα συμπεράσματα που εξάγουν ορισμένοι σχετικά με τη ληστεία μετά φόνου τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Κάρολαϊν, μητέρα ενός βρέφους, μόλις 11 μηνών, αποδόμησε η ψυχολόγος της Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου που έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς είπε αρχικά για τα εν λόγω σενάρια:

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στεναχωρούν. έρχονταν τα παιδιά έφερναν το μωράκι τους. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος. Ήταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι».
Εν συνεχεία η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε για τη συζήτηση που έκανε με την Κάρολαϊν για το οικόπεδο που θα αγόραζαν με τον σύζυγό της:

«Το έψαχναν μήνες αυτό το οικόπεδο. Η Κάρολαϊν ήταν ευτυχισμένη. Ήταν η χαρά της να φτιάξει το σπίτι της. Κα αυτά η Κάρολαϊν τα έλεγε. Τη συμβούλευα ‘’βρε παιδί μου μη μιλάς. Πας να φτιάξεις τα νύχια σου, μη μιλάς. Δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου, σε κοιτάνε με μισό μάτι’’. Αυτός είναι ο κόσμος μας, κακός».

Και συνέχισε η ίδια: «Η Κάρολαϊν δεν είχε τίποτα. Ήταν ένα κοριτσάκι 20 ετών που στο μυαλουδάκι του όλα φαίνονταν βουνό. Είχε ένα μωράκι και είχε αγωνία. Ήταν πολύ καλή μάνα. Είχε βάλει ένα πλάνο. Ήθελε να μεγαλώσει το παιδάκι της και να συνεχίσει τη σχολή της. Ο Μπάμπης ήθελε να τελειώσει τη σχολή της η Κάρολαϊν».

Νέα βίντεο με ύποπτο αυτοκίνητο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος

Εξάλλου, νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας παρουσίασε χθες η εκπομπή φως στο «Τούνελ» για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σε ένα από τα βίντεο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος.

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Ακολουθήστε μας στο facebook: