Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΓλυκά Νερά: «H Kάρολάιν τον φοβόταν και ήθελε να τον εγκαταλείψει από...

Γλυκά Νερά: «H Kάρολάιν τον φοβόταν και ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο» αποκαλύπτει η ψυχολόγος της 20χρονος

“Η σχέση τους ήταν στα άκρα. Η Κάρολάιν ήθελε να φύγει τον φοβόταν” έτσι περιγράφει τη συμβίωση της 20χρονης κοπέλας με τον δολοφόνο σύζυγό της η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι επί τέσσερις σχεδόν μήνες.

Από τα όσα λέει στη Realnews και τη δημοσιογράφο Άννα Κανδύλη μέσω της δικηγόρου της, προκύπτει ότι η Καρολάιν βίωνε μια ανυπόφορη κατάσταση, τουλάχιστον από τον Νοέμβρη όταν ξεκίνησαν οι επισκέψεις στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. “Τη μια στιγμή έλεγε πως ήταν αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει και την άλλη πως δε θα το κάνει, γιατί σκεφτόταν τη Λυδία, το μωρό της” σημειώνει η κυρία Μυλωνοπούλου και προσθέτει ότι ο 33χρονος δεν ήταν παρών στις περισσότερες συναντήσεις με την 20χρονη, επειδή ήταν ξεκάθαρο πως τον φοβόταν, χωρίς ποτέ να της πει τον λόγο.

glykanera karolain

Ακόμα, σύμφωνα με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, η Κάρολάιν δεν ήθελε να βλέπει ούτε τους γονείς του πιλότου κάτι που επίσης ποτέ δεν εξήγησε. Οι δηλώσεις της συμβούλου στην εφημερίδα Realnews φαίνεται να δίνουν νέα τροπή στη υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Το ερώτημα είναι γιατί η κ. Μυλωνοπούλου γιατί αρκετές ημέρες πριν ο 33χρονος ομολογήσει, περιέγραφε μια τελείως διαφορετική κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού τόσο δημόσια όσο και στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

Η αρχική κατάθεση της κ. Μυλωνοπούλου που έκανε λόγω για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, κράτησε 3,5 ώρες αλλά αποτυπώθηκε σε λιγότερο από 2 σελίδες για συγκεκριμένους λόγους προστασίας  της μυστικότητας της προανάκρισης. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικηγόρο, η σύμβουλος ψυχικής υγείας βρέθηκε άλλες δυο φορές στη ΓΑΔΑ αλλά στο τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων για “φιλική συζήτηση”.

Τα πιο σημαντικά