Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τη μικρή Λυδία – Αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας η οικογένεια του πιλότου

27 Σεπτεμβρίου, 2021 7:22 ΜΜ
More videos

Σε συνάντηση που είχαν οι γονείς της Καρολάιν και του Μπάμπη, στην Αλόννησο, έγινε γνωστό από την πλευρά του πιλότου ότι θα αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Μία σημαντική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά που πριν από μερικούς μήνες σόκαρε την κοινή γνώμη, ήλθε στο «φως» της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στον ANT1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της νεαρής συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, δεν πρόκειται να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν, σε ό,τι αφορά το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Συνεπώς, αναμένεται να αποσύρουν το αίτημα συνεπιμέλειας, διαμηνύοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι μία ισορροπημένη καθημερινότητα για τη μικρή που έχει χάσει και τους δύο της γονείς από δίπλα της.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν. Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές είναι η αγάπη μας για τη μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της». Ήταν το μήνυμα που έστειλε η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσω του δικηγόρου της.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Λυδία βρίσκεται πλέον στην Αλόννησο, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων που δίνει την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν.

Σημειωτέον ότι στην Αλόννησο έχουν μετακομίσει και οι γονείς του πιλότου -ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές διατηρούν καλές σχέσεις και βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία για τη μικρή Λυδία, καθώς η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, έχει δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να βλέπουν τη μικρή όποτε το επιθυμούν.