Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΓλυφάδα: Συντετρıμμένη η γυναiκα του πρώnν καπετάνıου – «Αχ Παναγiα μου, αχ...

Γλυφάδα: Συντετρıμμένη η γυναiκα του πρώnν καπετάνıου – «Αχ Παναγiα μου, αχ Παναγiα μου, ήταν 33 χρόνıα στην εταıρεία, ήταν σαν οıκογένειά του όλοı» 

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του καπετάνιου που πυροβολήθηκε από τον Αιγύπτιο όταν προσπάθησε να τον αφοπλίσει στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

O 70χρονος Αιγύπτιος σκόρπισε τον θάνατο εισβάλλοντας το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας και με μία καραμπίνα σκότωσε την αδελφή του εφοπλιστή, τον γαμπρό του, ο οποίος ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της και τον πρώην καπετάνιο και υπάλληλο στο λογιστήριο της εταιρείας.

Δείτε το βίντεοΣπαράζει η γυναίκα του καπετάνιου στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star:

“Ένας γαμπρός μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει γίνει απόπειρα… 33 χρόνια δούλευε στην εταιρεία. Δεν τον ήξερα τον Αιγύπτιο, δεν μου είχαν μιλήσει ποτέ γι’ αυτόν, ούτε ο άντρας μου. Εγώ ήξερα για Φιλιππινέζους ότι είχανε.
Έχουμε τρεις κόρες παντρεμένες, έχουμε εγγόνια, είχαμε οικογένεια… Ο άντρας μου ήταν στο γραφείο δεν ταξίδεψε πολύ. Ήταν σαν οικογένειά του εκεί όλοι..”.

«Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει το κινητό του, αχ Παναγία μου, αχ Παναγία μου να είναι καλά», είπε με λυγμούς η γυναίκα του θύματος μιλώντας στον Alpha όταν το σοκαριστικό περιστατικό έγινε γνωστό, αλλά όχι όμως οι τραγικές λεπτομέρειές του, σχετικά με το τι έχει συμβεί.Τα πιο σημαντικά