Η γκριμάτσα δυσαρέσκειας της Κοσιώνη όταν μιλούσε ο Σταθάκης για την Eldorado

13 Σεπτεμβρίου, 2017 3:27 ΜΜ
More videos

Τα επιχειρήματα του Γιώργου Σταθάκη για την προκλητική στάση της Eldorado Gold φαίνεται πως δεν άρεσαν στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η κάμερα έπιασε τη Σία Κοσιώνη να κάνει έναν μορφασμό δυσαρέσκειας τη ώρα που ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξηγούσε τις ενέργειες της κυβέρνησης και ανέλυε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την ανακοίνωση της καναδικής εταιρείας για αναστολή των επενδύσεων.

Ο διάλογος ήταν χαρακτηριστικός:

Κοσιώνη: Να σας κάνω μία ευθεία ερώτηση κ. Σταθάκη. Εσείς τελικά τους θέλετε, γιατί αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν τους θέλετε.

Σταθάκης: Θα σας πω ευθέως, γιατί μου είχε γίνει η ίδια ακριβώς ερώτηση, όταν είχα αναλάβει τα καθήκοντά μου. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η προσωπική μου άποψη.

Είμαστε μία συντεταγμένη χώρα με συνέχεια. Εδώ υπάρχει μία σύμβαση, με κάποιους όρους και εμείς σαν πολιτεία πρέπει να διασφαλίσουμε τους όρους αυτούς.

Κοσιώνη: Για την ανακοίνωση – τελεσίγραφο της εταιρείας τι έχετε να απαντήσετε.

Σταθάκης: Εγώ θεωρώ ότι η προχθεσινή τοποθέτηση περί τελεσιγράφου είναι πυροτέχνημα, είναι άνευ ουσίας. Δεν είναι σοβαρή τοποθέτηση μιας εταιρείας η ταύτιση με κάποιο κόμμα. Φαντάζεστε να γινόταν κάτι τέτοιο στην Γερμανία; Που ζούμε; Είμαστε μία ευρωπαϊκή χώρα…

Δείτε την γκριμάτσα της παρουσιάστριας στο 03:45 του βίντεο

[neaselida]