Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία του Κοψιάλη στο Instagram – Ο τεράστιος βαθμός follower που έχασε μετά το #cancel_kopsialis

22 Ιανουαρίου, 2022 10:04 ΜΜ
More videos

Στα πρώτα Trends του Twitter βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες το #cancel_Kopsialis, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνδέθηκε αρχικά με την υπόθεση μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου καθώς το όνομα του ήταν ανάμεσα σε εκείνους που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι.

Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο instagrama

Τότε, ο κορυφαίος influencer υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα, το hashtag #cancel_kopsialis γέμισε το twitter με αμέτρηστες επιθέσεις κατά του influencer, με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη, τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media. Παράλληλα, χρήστες του twitter «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Γκιώνη.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του. Κάτι που έγινε, με τους «Antetokoumbros» να τερματίζουν τη συνεργασία τους μαζί τους, αφαιρόντας τον από τον διαγωνισμό για το σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Το συνεχιζόμενο κύμα εναντίον του, έκανε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να χάσει τουλάχιστον 100.000 ακολουθούς στο Instagram, πέφτοντας στο 1,1 εκατομμύριο followers. Με τον ρυθμό που εξελίσσεται το «#cancel_Kopsialis» και η «ιδιωτική καταγραυγή» -όπως λέγεται η εκπομπή του στο YouTube» εναντίον του, δεν αποκλείεται να πέσει κάτω από το 1 εκατομμύριο.

Αποθέωση στο Twitter για τους Αντετοκούνμπο μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Κοψιάλη

Το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής (21/1) τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες μέρες. Το Twitter εννοείται πως αποθέωσε την κίνηση αυτή μιας και ήταν κάτι που ζητούσε εδώ και μέρες.


«Με έβγαλαν βιαστή, σεξιστή, κλέφτη…» – Ο Αλεξάνδρος Κοψιάλης «έσπασε» την σιωπή του για τον βιασμό της 24χρονης

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το #cancel_kopsialis και τον χαμό που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη προχώρησε ο γνωστός influencer.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνδέθηκε αρχικά με την υπόθεση μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου καθώς το όνομα του ήταν ανάμεσα σε εκείνους που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι. Τότε, ο influencer υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram. Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα ο ίδιος δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα επιθετικών και απειλητικών μηνυμάτων, με τα περισσότερα να τον καλούν κλέφτη, ομοφοβικό, ρατσιστή, βιαστή κτλ.

Αμέσως λοιπόν μετά την ανακοίνωση του πως αποσύρεται από τον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα 7λεπτο βίντεο, στο οποίο για πρώτη φορά σπάει την σιωπή του αναφορικά με τα όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος λοιπόν μέσα σε όλα αποκάλυψε έχει πέσει θύμα τεράστιου cyberbullying, πως του στέλουν χυδαία μηνύματα μέχρι και να πάθει καρκίνο το παιδί του. Επιπλέον, εξήγησε πως δεν έχε ουδεμία σχέση με τον βιασμό της 24χρονης και τους φερόμενους ως δράστες, όπως και καμία σχέση με τα 30.000 που φέρεται πως έκλεψε στενός του φίλος, προκαλώντας όποιον έχει στοιχεία να βγει να τα μοιραστεί.

Το βίντεο του Κοψιάλη με τις πρώτες του δηλώσεις για το βιασμό της 24χρονη