Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Γκρέμıσε» το πλατό με τις χορευτικές της ικανότητες η Δανάη Μπάρκα

«Γκρέμıσε» το πλατό με τις χορευτικές της ικανότητες η Δανάη Μπάρκα

Το βίντεο με την παρουσιάστρια να σηκώνεται από τη θέση της και να βγάζει το πανωφόρι της για να χορέψει – Τι ξεσηκωτικό τραγούδι, είπε

Σήμερα το πρωί της Παρασκευής 12/4, η Δανάη Μπάρκα συζητούσε με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει, μέχρι που η παραγωγή έβαλε στα ηχεία ένα τραγούδι, το οποίο η ίδια ήθελε να χορέψει.

Μάλιστα, ενώ το «Πάμε Δανάη» ήταν στον τηλεοπτικό αέρα, ακούστηκε στο πλατό το «Δεν θα σε περιμένω», τραγούδι της Ελένης Χατζίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια σηκώθηκε από την πολυθρόνα της και έβγαλε το πανωφόρι της για να κάνει μερικές χορευτικές κινήσεις για να το πετάξει μετά στον Άρη Καβατζίκη. Η Δανάη Μπάρκα άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει «όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει, πάντα μετά τον χωρισμό αυτή είναι η λύση», όπως είναι οι στίχοι του κομματιού, ενώ παράλληλα, κουνούσε το πανωφόρι της. «Τι ξεσηκωτικό τραγούδι είναι αυτό» είπε στους συναδέλφους της.

Δείτε το βίντεοΔεν είναι η πρώτη φορά που η Δανάη Μπάρκα αφήνει ελεύθερο τον αυθορμητισμό της ενώ είναι στον τηλεοπτικό αέρα. Πριν μερικούς μήνες, είχαν τοποθετηθεί στο πλατό γυμναστικά στρώματα με αφορμή ένα σχετικό θέμα στην εκπομπή με τη γιόγκα, και η παρουσιάστρια συμμετείχε κάνοντας ρόδα. Πήρε φόρα, έκανε τροχό και όταν τα κατάφερε, οι συνεργάτες της, τη χειροκρότησαν.
Η ίδια δεν έκρυψε τη χαρά της που κατάφερε να κάνει ρόδα και άρχισε να πανηγυρίζει. Στο story που ανάρτησε, με χιουμοριστική διάθεση πρόσθεσε ένα εικονίδιο του Instagram, με τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων.

Λίγο καιρό μετά και ενώ θα παρουσίαζε τον Τίμο Ζαχαράτο, σεφ του «Πάμε Δανάη» για να μαγειρέψει μία κολοκυθόσουπα, μπήκε στην κουζίνα και ακούστηκε στο πλατό το κομμάτι της Δέσποινας Βανδή, «Έρωτα θέλει η ζωή».

Τότε πήρε στο χέρι της μια ξύλινη κουτάλα μαγειρικής που βρήκε στον πάγκο και τη χρησιμοποίησε σαν μικρόφωνο. Η Δανάη Μπάρκα άρχισε να τραγουδά τον στίχο «έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο», χορεύοντας μέσα στην κουζίνα, την ώρα που ο σεφ του «Πάμε Δανάη» προσπαθούσε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τη συνταγή για το πιάτο που ετοίμαζε.

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά