Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
επικαιρότηταΓκουρού κρατά το χέρι του σηκωμένο ψηλά εδώ και 45 χρόνια

Γκουρού κρατά το χέρι του σηκωμένο ψηλά εδώ και 45 χρόνια

Ένας άντρας στην Ινδία κρατά το χέρι του τεντωμένο ψηλά εδώ και 45 χρόνια και δεν έχει σκοπό να το κατεβάσει.

Ο Αμάρ Μπαράτι όταν αποφάσισε να σηκώσει το χέρι του ψηλά σφιγμένο σε γροθιά τη δεκαετία του 1970 κι από τότε να μην το ξανακατεβάσει. Ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά και δούλευε σε τράπεζα, αλλά το 1973 αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, στο όνομα της παγκόσμιας ειρήνης.

hintli adam 1973 ten beri sag kolunu havada 710140 939 9 b

Αποφάσισε να αφιερωθεί στον θεό Σίβα και λίγα χρόνια αργότερα, σε μια προσπάθεια να προωθήσει το αίτημά του για ειρηνική συμβίωση τιμώντας την ινδική θεότητα, σκέφτηκε να ανεβάσει το δεξί του χέρι ψηλά και να το αφήσει για πάντα σηκωμένο.

«Δεν ζητώ πολλά. Γιατί πολεμάμε μεταξύ μας, γιατί υπάρχει τόσο μίσος και εχθρότητα αναμεσά μας; Θέλω όλοι οι Ινδοί να ζήσουν στην ειρήνη» είχε δηλώσει στο History of Yesterday.

hintli adam 1973 ten beri sag kolunu havada 710140 5948 1 b

«Θέλω όλος ο πλανήτης να ζήσει ειρηνικά» συνέχισε ο γκουρού.

Ο Μπαράτι πέρασε τα δυο πρώτα χρόνια της προσπάθειάς του με αφόρητους πόνους, αλλά έπειτα από αυτά, ο πόνος άρχισε να ελαττώνεται και κάποτε ο άντρας έχασε εντελώς την αίσθηση στο χέρι του, σύμφωνα με το LadBible. Έπειτα από τόσες δεκαετίες με το χέρι σηκωμένο στην ίδια θέση, θα του πάρει πολύ χρόνο για να το κατεβάσει πάλι κάτω, καθώς το χέρι έχει μουμιοποιηθεί από την έλλειψη κυκλοφορίας του αίματος.

hintli adam 1973 ten beri sag kolunu havada 710140 8266 3 b

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι η κάθοδος του χεριού στη φυσική του θέση είναι αδύνατη, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι θα του προκαλούσε πνευματική δυσαρέσκεια.

«Κάτι τέτοιο θα προκαλούσε πιθανότατα πολύ πόνο στον Μπεράτι, όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά, μιας και πιστεύει ότι ο αιώνιος χαιρετισμός του προωθεί την παγκόσμια ειρήνη» ανέφερε ένας άλλος χρήστης.
Δείτε τα βίντεο:

Τα πιο σημαντικά