Γκίκας Μαγιορκίνης: Πέρασε την Πρωτομαγιά «χαλαρά» σε τζακούζι στη Σαντορίνη

2 Μαΐου, 2022 8:41 ΜΜ
More videos

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Ειδικών του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία κορονοϊόύ, απολαμβάνει την Πρωτομαγιά στην πανέμορφη Οία στη Σαντορίνη και φρόντισε να μας ενημερώσει γι’ αυτό ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες βουτηγμένος στο τζακούζι, με φόντο την καλντέρα.

Ο καθηγητής επιδημιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) ποζάρει χαλαρός στον φωτογραφικό φακό βυθισμένος μέχρι το στήθος στην πισίνα, σε συγκρότημα κατοικιών στην μαγευτική Οία Σαντορίνης.

Μπροστά του υπάρχει το κινητό του τηλέφωνο κι ένας δίσκος με πρωινό, με το σχόλιο της ανάρτησης του Γκίκα Μαγιορκίνη να λέει χαρακτηριστικά: “Λιγουρίτσες”.

Απαντώντας, μάλιστα, σε διατύπωση άλλου χρήστη πως βρίσκεται στη: “Μύκονοοος!”, ο γνωστός επιδημιολόγος και μέλος της Επιτροπής Ειδικών του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού έσπευσε να διευκρινίσει σε όλους όσοι ενδιαφέρονται πως χαλαρώνει στην: “Οία οέο!!!”.

Η ανάρτηση του Γκίκα Μαγιορκίνη αμέσως έγινε πολύ δημοφιλής, με τους περισσότερους χρήστες στο Facebook να του εύχονται καλό μήνα και να του λένε να φροντίσει να ξεκουραστεί, γιατί με την επιστροφή του στην Αθήνα τον περιμένει σκληρός αγώνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού.

Δείτε την ανάρτηση του Γκίκα Μαγιορκίνη από τη Σαντορίνη: