Γκαμπριέλα του Power of Love: «Δεν έπαιξα ποτέ σε ποpνό. Με έμπλεξαν συμπαίκτες μου»

1 Μαρτίου, 2018 1:01 ΠΜ
More videos

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο ενέπλεκαν την παίκτρια Γκαμπριέλα του Power of Love σε ποpνοταινίες της Sirina Productions.

Μέσα από διαδοχικά καρέ που απεικόνιζαν μια πρωταγωνίστρια ταινιών ποpνό της εταιρείας, σε “καυτές” στιγμές, τα εν λόγω δημοσιεύματα “φωτογράφιζαν” την Γκαμπριέλα εξ αιτίας ενός σημαδιού που υπάρχει στο πηγούνι της. Ανάλογο σημάδι έχει και η πρωταγωνίστρια του Σειρινάκη, που όμως, δεν έχουν ουδεμία σχέση μεταξύ τους.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια του show Power of Love, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, διατείνεται σε έντονο μάλιστα ύφος:

“Δεν είμαι εγώ στο ποpνό που κάνει το γύρο του διαδικτύου“. Προειδοποιεί δε, πως θα κινηθεί νομικά καθώς όπως λέει πρόκειται για σκευωρία σε βάρος της και μάλιστα υποψιάζεται ότι… πίσω από όλο αυτό κρύβονται συμπαίκτες της!

“Είναι κάποια που μου μοιάζει! Βρήκα αυτόν που ανέβασε το βίντεο και μου ζήτησε συγγνώμη! Μου είπε ‘δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου μοιάζει η κοπέλα και το κάναμε για πλάκα!’. Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν! Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος!”, λέει εξοργισμένη η Γκαμπριέλα και συνεχίζει:

“Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτρια μου στο Power Of Love. Δεν είμαι αρεστή γιατί λέω τις αλήθειες. Γι’αυτό και με ψήφισαν για να αποχωρήσω! Έχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρω την άκρη μου!”.

“Όταν θα έχω αποδείξεις θα μιλήσω με ονόματα. Θα τους ξεμπροστιάσω για πολλά πράγματα που ξέρω! Ένας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίσουν! Έχω δει τα μηνύματα! Αυτοί δεν μπήκαν εκεί για να κάνουν σχέση αλλά καριέρα. Εγώ μπήκα γιατί παίρνω 500 ευρώ την εβδομάδα και μου αρέσει! Στο βίντεο πάντως δεν είμαι εγώ ! Και το λέω κυρίως για τους γονείς μου! Δεν είμαι κανένα σούργελο, είμαι από καλή οικογένεια!”, καταλήγει στην εφημερίδα η παίκτρια.

Η όλη ιστορία πάντως ξεκίνησε από την κυκλοφορία στο διαδίκτυο μίας φωτογραφίας της με τη Τζούλια Αλεξανδράτου:

[news247]