Οι μεγαλύτερες γκάφες που κάνουν άντρες και γυναίκες κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

2 Σεπτεμβρίου, 20168:46 ΜΜ

Τα περισσότερα βιβλία σχετικά με το σεξ είναι γεμάτα με οδηγίες που βασίζονται στην κοινή λογική και εμπειρίες ανθρώπων που μπορεί να εφάπτονται των προτιμήσεων μας, μπορεί και όχι. Αν είστε υγιείς έχετε ότι ακριβώς χρειάζεστε για να απολαύσετε τον έρωτα. Υπάρχουν, όμως, και μερικά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά εκείνη την ώρα, αν δεν τα προσέξουμε.

Δείτε παρακάτω τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν άντρες και γυναίκες κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και τι πρέπει να προσέξετε.

Απλά κάθεστε ξαπλωμένοι.

Εκτός και αν το έχετε συμφωνήσει από πριν, δεν πρέπει απλά να κάθεστε ξαπλωμένοι. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι η σεξουαλική πράξη είναι μια καλή γυμναστική και δεν έχουν άδικο. Φροντίστε να κάνετε εκπλήξεις στον σύντροφό σας ανά τακτά διαστήματα.

1

Freeform

Δεν δίνετε οδηγίες.

Μερικοί άνθρωποι είναι άνθρωποι της συνήθειας και θέλουν τα ίδια πράγματα συνέχεια. Αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους συντρόφους τους που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να τους ευχαριστήσουν.

Υπάρχουν, όμως, και άλλοι άνθρωποι που αλλάζουν τα γούστα τους και οι επιθυμίες τους. Σε αυτή την περίπτωση μην περιμένετε ο σύντροφός να βρει από μόνος του έναν τρόπο για να σας ευχαριστήσει. Πείτε αυτό που θέλετε.

2

2NE1

Υποθέτετε, ότι η σεξουαλική πράξη είναι κάτι απλό για τον σύντροφό σας.

Για μερικούς ανθρώπους, η σεξουαλική πράξη είναι μια ιερή διαδικασία και αυτό είναι σεβαστό. Ρωτήστε, πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

3

Juno

Νομίζετε, ότι η ερωτική πράξη θα ανακουφίσει τον σύντροφό σας από το στρες.

Κάποιες φορές, το σεξ μπορεί να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά υπάρχουν και στιγμές που ο σύντροφός σας απλά σας χρειάζεται δίπλα του. Αν δεν ανταποκριθεί στις σεξουαλικές σας επιθυμίες, μην το πάρετε προσωπικά.

4

Περιμένετε από τους άλλους να κάνουν όλη την προετοιμασία.

Σε όλους αρέσει να αφήνονται στην περιποίηση του συντρόφου τους, αλλά πολλές φορές πρέπει να γίνουμε υπεύθυνοι. Συζητήστε ποιος θα φέρει τα προφυλακτικά ή τι άλλες αντισυλληπτικές μεθόδους θα χρησιμοποιήσετε.

5

Paramount Pictures

Δεν δίνετε μια ευκαιρία να σας θαυμάσουν.

Δυστυχώς, είναι πολύ συνηθισμένο άντρες και γυναίκες να έχουν αρνητική εικόνα για το σώμα τους. Αυτό ακριβώς τους εμποδίζει από το να αφήσουν τον σύντροφό τους να αγαπήσουν το σώμα τους και να το θαυμάσουν.

6

Nickelodeon

Θεωρείτε, ότι η ενέργειά τους είναι ανεξάντλητη.

Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να απολαύσουν πολλαπλούς οργασμούς, αλλά οι άντρες χρειάζονται λίγη ώρα πριν ξαναμπούν στο παιχνίδι.

7

BritneySpearsVEVO

Μιλάτε πολύ.

Όταν λέμε, ότι είναι ωραίο να μιλάμε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, εννοούμε κάποιες ωραίες και διεγερτικές φράσεις, όχι να αρχίσετε να λέτε όλες τις αναποδιές που συναντήσατε καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας σας.

8

Τους δυσκολεύετε στο να περιηγηθούν στην γύρω περιοχή.

Η υγιεινή και η περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής είναι απαραίτητη για άντρες και γυναίκες.

9

HBO

Μπερδεύετε τις τρυφερές στιγμές με τις σεξουαλικές στιγμές.

Είναι συνηθισμένο, που μπορεί να μπερδέψει τον έναν από τους δυο συντρόφους. Μπορεί απλά να χρειάζεστε μια τρυφερή αγκαλιά και να πλησιάσετε το σώμα σας κοντά στο σώμα του συντρόφου σας, γεγονός που μπορεί να τον ερεθίσει. Σε κανέναν δεν αρέσει να αισθάνεται ανεπιθύμητος, οπότε φροντίστε να είστε απόλυτα ξεκάθαροι με το τι θέλετε.

10

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News