Γκάφα από την ΕΛ.ΑΣ.: Δεν ήταν «κοκαΐνη», ήταν απλά στόκος

9 Ιουλίου, 2021 5:48 ΜΜ
More videos

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ελαιοχρωματιστές, νομίζοντας ότι η σκόνη που βρήκαν στο αυτοκίνητό τους ήταν κοκαΐνη

Πρόκειται για ακόμη μία από τις πολλές «επιτυχίες» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 38 και 44 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για εμπόριο ναρκωτικών.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο δικυκλιστών της ομάδας «Ζ», μέσα σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δύο ελαιοχρωματιστές, μαζί με κουτιά που περιείχαν μπογιές βρέθηκε και ένα βάζο που περιείχε 122 γραμμάρια σκόνης.

Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι επρόκειτο για… κοκαΐνη, αν και οι δύο εργάτες επέμεναν ότι ήταν στόκος που χρησιμοποιούσαν στη δουλειά τους και αρνούνταν ότι κάνουν εμπόριο ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, οι αρχές συνέλαβαν τους άνδρες και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και 2.900 ευρώ που θεωρήθηκαν χρήματα προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών.

Οι δύο εργάτες τέθηκαν υπό κράτηση για δύο ημέρες.

Μέχρι που βγήκαν τελικά τα αποτελέσματα του ελέγχου από το Χημείο του Κράτους, το οποίο επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό των εργατών ότι η ύποπτη ουσία ήταν στόκος.

Συνεπώς, οι κατηγορίες εναντίον των δύο για διακίνηση ναρκωτικών αποσύρθηκαν, ενώ τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί θα τους επιστραφούν.