Γκάφα Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο Ακενοτούμπο λέει ότι είναι Έλληνας ενώ γεννήθηκε στην Αφρική»

Δεκέμβριος 6, 2018 7:35 ΜΜ
More videos

Απαντά με ανάρτησή του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για το ότι αποκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο… “Ακενοτούμπο”. Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, 05.12.2018, όταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Blue Sky.

Η συζήτηση αφορούσε στην συμφωνία των Πρεσπών και ιδιαίτερα στο κομμάτι της ιθαγένειας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει συγκεκριμένα:

“Ο Ακενοτούμπο, ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Έλληνας… Ως Έλληνας δεν παίζει; Ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε ο άνθρωπος“.

Οι συμμετέχοντες στο πάνελ τον διόρθωσαν για το ότι είπε λάθος το όνομα του Έλληνα μπασκετμπολίστα, αλλά και για το ότι είπε πως έχει γεννηθεί στην Αφρική, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Άδωνις Γεωργιάδης… η απάντηση

Στα social media επικράτησε ένας… χαμός και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντέδρασε στο Twitter, αναφέροντας:

“Όταν κάποιοι έχουν κόλλημα…Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι δεν είναι Έλληνας αλλά το ακριβώς αντίθετο! Ότι είναι και ότι το nationality που εμπεριέχει η Συμφωνία των Πρεσπών όσο και αν το μεταφράζουν σε Ιθαγένεια τελικά είναι εθνότητα. Δηλ το αντίθετο από αυτό!”.

Δείτε την ανάρτηση

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε και μία νέα ανάρτηση, με ένα παλαιότερο δημοσίευμα, στο οποίο αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προφανώς για να… αντιστρέψει το κλίμα.

Δείτε την ανάρτηση

Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook: